FFII - signalizace nízké hladiny vody v nádobce ostřikovače
-
- Test driver
Re: FFII collection - signalizace nizke hladiny ostrikovacu
tak domontovat sa da uplne všetko..
potrebujes ale samotne čidlo, upravit nadržku , vo fofo1 to mame ale cez pocitac..u vas neviem ako to bude..
potrebujes ale samotne čidlo, upravit nadržku , vo fofo1 to mame ale cez pocitac..u vas neviem ako to bude..
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no diky za odpoved.... ved prave to ze by to malo byt cez PP ale neviem no asi si zavolam do Presova a popytam sa.
Mimochodom domontoval som predne zastierky univerzalne za 370 u forda pytali 1400. Kombik je specificky v tom ze vsetko je nahadzane na zadnom okne a pomaly clovek neide ani kufor otvorit tak spekulujem ze budem musiet kupi orginalne do zadu za 1400 od forda nakolko univerzal nepasuju. Som rad ze aspon vpredu ano.
Mimochodom domontoval som predne zastierky univerzalne za 370 u forda pytali 1400. Kombik je specificky v tom ze vsetko je nahadzane na zadnom okne a pomaly clovek neide ani kufor otvorit tak spekulujem ze budem musiet kupi orginalne do zadu za 1400 od forda nakolko univerzal nepasuju. Som rad ze aspon vpredu ano.
FORD FOCUS II 1,6l DOHC DURATEC 74KW/100k - kombi - farba modra metaliza
- Ahmed
- Test driver
Tak jsem schvalne pockal na druhe uplne vyprazdneni nadrzky, abych se ujistil, ze nic nesignalizuje, napsal jsem na centralu Fordu a panacek mi napsal, ze moje vozidlo ma byt vybaveno signalizaci nizke hladiny... Uvidim, co mi napise, ze s tim mam delat...
- pirrri
- Nováček
No tak to pak dej vědět,jak jsi dopadl..Já mám také colettion zatím jsem se však k tomuto nedostal....dneska jsem tak brouzdal manuálem,,ale nikde jsem tam žádnou kotrolku signalizase na nízkou hladinu kapaliny do ostřikovačů nenašel. Jen tu co zde již byla citována s napojením na PP
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
hoši hoši. Řeknu vám přesně, co vám Ford odpoví. Jak jedná se svými zákazníky.
Já už dostal odpověď na to, proč v mém Collectionu s vyhřívaným předním sklem není avizovaná regulace podsvícení palubky. Jiná Collection auta toto přitom normálně mají.
odpověď č. 1: "to v Collections není".
Po ujištění dealera, že on sám to v jednom Collection autě má také a zákazník si tak asi nevymýšlí, když říká, že to v Collection autě je,
následovala odpověď č. 2: "ve všech materiálech od Fordu je jasně napsáno, že specifikace se může kdykoliv změnit a to bez předchozího upozornění".
A máte vymalováno! Toto je oficiální odpověď a víc se s váma nikdo nebaví.
Proč taky? Auto jste koupili, Ford má peníze doma a víc vás nepotřebuje. Jak je toto jednání krátkozraké je nasnadě, ale je jim to asi jedno. Prodej mají zřejmě dostatečně vysoký a tak je jednotlivci až tak moc nezajímají.
Tady máš auto, jezdi a neotravuj nás. To je heslo, které by si měli dávat do všech materiálů!

Já už dostal odpověď na to, proč v mém Collectionu s vyhřívaným předním sklem není avizovaná regulace podsvícení palubky. Jiná Collection auta toto přitom normálně mají.
odpověď č. 1: "to v Collections není".
Po ujištění dealera, že on sám to v jednom Collection autě má také a zákazník si tak asi nevymýšlí, když říká, že to v Collection autě je,
následovala odpověď č. 2: "ve všech materiálech od Fordu je jasně napsáno, že specifikace se může kdykoliv změnit a to bez předchozího upozornění".
A máte vymalováno! Toto je oficiální odpověď a víc se s váma nikdo nebaví.
Proč taky? Auto jste koupili, Ford má peníze doma a víc vás nepotřebuje. Jak je toto jednání krátkozraké je nasnadě, ale je jim to asi jedno. Prodej mají zřejmě dostatečně vysoký a tak je jednotlivci až tak moc nezajímají.

Tady máš auto, jezdi a neotravuj nás. To je heslo, které by si měli dávat do všech materiálů!
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- herizn
- Pokročilý
No ono je to asi i o tom,jak si kdo udělá smlouvu,jak si ji prostuduje,a co si dá do požadavku,a jak komunikuje,v žádném případě do nikoho nereji,ale proč jste se nezeptali,co bude mít vaše výbava,než jste podepsali smlouvy????
Jestli je tam opravdu napsáno,jak uvádí-Ladis-,že specifikace se mohou měnit,a vy na to přistoupíte,tak je v právu prodejce.
Jestli je tam opravdu napsáno,jak uvádí-Ladis-,že specifikace se mohou měnit,a vy na to přistoupíte,tak je v právu prodejce.
- vcedula
- .
vies, to je tak. Ked kupujes auto, tak nejaka signalizacia nizkej hladiny ta vobec nezaujima. Su dolezitejsie veci, na ktore si musis davat pozor. Zmluvne podmienky su postavene tak, aby vyhovovali aj predajcovi aj kupujucemu. Ale detailny rozpis, co vsetko obsahuje dana vybava, tak to tam nie je. Takze aj keby tam bolo napisane, ze tam ma byt to, co je v rozpise, tak ti to nepomoze.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je, že mi po mém dotazu kde je regulace podsvícení prodejce nechtěl věřit, že to tam není. Takže i kdybych se ho tehdy ptal, tak by mi odpověděl, že to tam je.herizn píše:...proč jste se nezeptali,co bude mít vaše výbava,než jste podepsali smlouvy????
Vyjádření Fordu, které jsem psal, obdržel prodejce a přes něj se to dostalo ke mě. Takže k čemu je mi uzavírání smluv, když ani prodejce neví, co si Ford do auta dá nebo ne?
Je to fakt neskutečný, co si v ČR firmy dovolí. Tohle by se snad na západ od nás stát nemohlo.
Podle mě mají právo na změnu specifikace, ale pak bych měl být, jakožto zákazník, na všechny změny upozorněn před koupí. Takže co se mi hlavně nelíbí je to, že si vymiňují, že na změny nemusí upozorňovat. To je věc, která se mi opravdu nezdá a ještě se po tom budu pídit, zda to opravdu lze v našich právních kličkách ustát...
Je to blbost, ale jde mi o princip....
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- Forfoc
- Pokročilý
No model Collection je vlastně Trend + výbava navíc zdarma. Trend regulaci podsvícení nemá, údajně ho dávají-(li) do Ghia verze. Navíc na Trend bylo víc akcí, kdy se postupně snižovala cena a zároveň přibývala výbava. Nemám přehled , kdo regulaci podsvícení měl nebo neměl, ale mohlo to souviset s lepším motorem nebo s nějakým příplatkovým vybavením.
- pirrri
- Nováček
No koukám,že jste tu zavedli tema na podsvícení. Tak jsem se koukal, do ceníku,který měli k této akci když nabízeli verzi collection. Nastavení jasu podsvícení přístrojů bylo možné objednat v balíčcích.V jednom bylo s vyhřívaným předním sklem a sadou pro lepší viditelnost a podruhé to bylo v objednání s reflexním sklem. Nikdy to nebyl dáno že to je ve verzi colection automaticky. vždy to bylo jako jedna ze součástí těchto balíčků a vždy to bylo za příplatek. Myslím si, že to byly zrovna tyto dva případy. Pro jistotu se doma ještě podívám. Ceník této akce stejně jako srovnání výbav jednotlivých verzí jsem si doma zatím uchoval.
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, jedná se o příplatek. V mém konkrétním případě hovořím v této souvislosti s regulací, která měla být dodána s vyhřívaným předním sklem.
Tuším, že toto jsem zmínil v některém z předchozích příspěvků.
Také mám schováno vše, podle čeho jsem se rozhodoval: ceník, tištěný katalog kde je to napsáno, stáhnutou specifikaci z internetových stránek kde o tom píší, stáhnutý katalog z jejich www kde o tom píšou.
A i přes to všechno mi vzkážou, že nemám nárok na regulaci podsvícení, pokud se Fordu zamane
A to je prostě ten hnus, co mě opravdu točí až k nepříčetnosti 
Tuším, že toto jsem zmínil v některém z předchozích příspěvků.
Také mám schováno vše, podle čeho jsem se rozhodoval: ceník, tištěný katalog kde je to napsáno, stáhnutou specifikaci z internetových stránek kde o tom píší, stáhnutý katalog z jejich www kde o tom píšou.
A i přes to všechno mi vzkážou, že nemám nárok na regulaci podsvícení, pokud se Fordu zamane

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to našel: je to na první stránce dole. Takže už značně vzadu-Ladis- píše:...Tuším, že toto jsem zmínil v některém z předchozích příspěvků....

- Ahmed
- Test driver
Rada, ze pred uzavrenim smlouvy ma clovek vedet vybavu je sice pekna, ale nikdo nikomu neda dvacetistrankovy seznam prvku vybavy, navic ani sami prodejci nevi, co v tom aute bude nebo nebude.
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
kdyby dvacetistránkový!
Já si studoval kde co. Manuály, katalogy (kdo mě zná ví, že docela podrobně
). V katalogu je něco na posledních stránkách, kde je podrobně rozepsáno vše možné, včetně výbavy a příplatkové výbavy.
A ani v tom to nesedí. Kolik rozdílů by bylo na dvaceti stranách se bojím domyslet.
Takže snaha o úplnou informaci byla, leč je mi to stejně k ničemu. Takže fakt nevím, co vše by měl člověk ještě studovat
Navíc o některých věcech opravdu neví ani prodejce, ani přímo ve Fordu. To jsem si ověřil právě ve chvíli, kdy jsem se začal pídit po tom, kde je má regulace podsvětlení. Prodejce ani netušil, že se to v Collection s vyhřívaným předním sklem dává, ve Fordu mi zase neustále dokola tvrdili, že to tam prostě je. Pokud mám problém, ať kontaktuji prodejce a řeším to přes něj. Přes něj mi pak vzkázali to, co jsem již psal dříve
Tak hledejte, kde je pravda. Co tedy má člověk před podpisem kontrolovat, když i po prodeji nikdo pořádně neví, co tam vlastně je!!! To je fakt džungle
Já si studoval kde co. Manuály, katalogy (kdo mě zná ví, že docela podrobně

A ani v tom to nesedí. Kolik rozdílů by bylo na dvaceti stranách se bojím domyslet.
Takže snaha o úplnou informaci byla, leč je mi to stejně k ničemu. Takže fakt nevím, co vše by měl člověk ještě studovat

Navíc o některých věcech opravdu neví ani prodejce, ani přímo ve Fordu. To jsem si ověřil právě ve chvíli, kdy jsem se začal pídit po tom, kde je má regulace podsvětlení. Prodejce ani netušil, že se to v Collection s vyhřívaným předním sklem dává, ve Fordu mi zase neustále dokola tvrdili, že to tam prostě je. Pokud mám problém, ať kontaktuji prodejce a řeším to přes něj. Přes něj mi pak vzkázali to, co jsem již psal dříve

Tak hledejte, kde je pravda. Co tedy má člověk před podpisem kontrolovat, když i po prodeji nikdo pořádně neví, co tam vlastně je!!! To je fakt džungle

- Ahmed
- Test driver
Pravda je, ze to auto je za dobrou cenu, takze to asi resi stylem drz hubu a bud rad. Ale v mem pripade tam chybel senzor svetel (poloha auto na spinaci svetel), automaticke zpetne zrcatko - oboji ze sady pro lepsi viditelnost a ted i ta signalizace ostrikovacu. Zrcatko jsem chtel, na senzor svetel kaslu, ted uz je stejne k nicemu, ale signalizace by se taky hodila. Co si ma potom clovek myslet, kdyz si neco objedna a pak mu tam chybi 3 veci, v horsich pripadech veci, diky kterym si clovek to auto vybral... Za chvili ti daji auto na trech kolech bez napravy a reknou: hmm, to ctvrte kolo by tam melo byt, ale domontovat se to neda, tak chodte pesky.
Objednal jsem si zatmavene zadni okna a vysledek? Zatmaveni je dobre poznat jenom kdyz je sero nebo pod spravnym uhlem = je to tak svetle, ze to ma efekt nula nula nic. Kdyz jsem to objednaval, tak jsem vubec neresil, ze z toho muze vzniknout neco takoveho. Jak jsem to uvidel, tak jsem se ho ptal co to jako ma byt a on mi rekl, ze nikdy nevi, jak to auto bude vypadat a ze mi tam za 6 klacku udelaji folie
Na otazku, proc jsem teda vyhodil 5000, ktere jsem mohl dat za folie, uz mlcel a hned mi utikal ukazat fusiona, ktery mel okna xkrat tmavsi a mondeo, do ktereho vubec nebylo videt a demonstroval na tom, ze kazde auto to ma jinak 
Objednal jsem si zatmavene zadni okna a vysledek? Zatmaveni je dobre poznat jenom kdyz je sero nebo pod spravnym uhlem = je to tak svetle, ze to ma efekt nula nula nic. Kdyz jsem to objednaval, tak jsem vubec neresil, ze z toho muze vzniknout neco takoveho. Jak jsem to uvidel, tak jsem se ho ptal co to jako ma byt a on mi rekl, ze nikdy nevi, jak to auto bude vypadat a ze mi tam za 6 klacku udelaji folie