Když řídí náctiletí
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Když řídí náctiletí
Je to fórum a něco tu řešit musíme...Tak mi zbývá ještě rok a už budu v té "nebourající" skupině
Ale ty psychotesty,s těma bych souhlasil.Aspoň nějaká brzda.Podle mě jsou víc nebezpěční ti,kteří to tzv.mají dost v ruce než nějaká mladá řidička s čerstvým řidičákem.Ta je na jízdu tak soustředěná.Ta maximálně odře auto při parkování,drcne do někoho v popojíždějící koloně,ale určitě nikoho nesestřelí ve stopadesáti čelně... 
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
byl tady zmiňován i výcvik v autoškole a protože jsem do toho nějaký pátek dělal a příležitostně ještě dělám, tak i pohled z druhé strany. dneska rozhoduje cena a přežije autoškola, která nasadí nejnižší ceny, bohužel však na úkor kvality. pak je to i o učitelích. já když jsem byl náročný, tak si někteří masňáčtí floutci stěžovali, že po nich pořád něco chci a pořád se mi něco nelíbí. ( jak já měl několikrát chuť je praštit. ) hold jsem jen chtěl, aby to dělali pořádně
a takoví jsou pak na cestě ti nejhorší 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Škoda každé rány,která u takových padla vedle....Nebo později někomu úplně jinému a nevinnémuSkubi píše:jak já měl několikrát chuť je praštit
- KASHA
- Pokročilý

Tím, že to tady řešíte sem samozřejmě nechtěl říct, že se bavíte třeba o blbostech nebo něco, to chraň bůh. Plně s Váma souhlasím a i z mé strany, si neumím představit, že bych měl o někoho blízkého přijít jenom proto, že si to nějakej blbec pošine ve svým polorozpadlým báwem po městě stovkou. Zrovna před chvílí sem se vrátil z K roměříže a kdo ví jaká je cesta od Vyškova do kroměřížě po skončení dálnice, tak mi dá asi za pravdu, že úplně šílená. (samej kamion) a i tady se najdou takový magoři co se v dědinkách na 50 předjíždějí jako hovada, aby se po 300 metrech setkali za kamionem a riskujou neskutečným způsobem.
A statistika je statistika, je pravda, že vážné dopravní nehody a skoro nejvíc z nich jsou způsobené alkoholem (drogy) atd. ale to by bylo asi na další samostatný vlákno

A statistika je statistika, je pravda, že vážné dopravní nehody a skoro nejvíc z nich jsou způsobené alkoholem (drogy) atd. ale to by bylo asi na další samostatný vlákno
-
kuzma.kuzmic
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jak bylo receno je to o lidech,....
ja (22) taky este zadnej profik,...ale co si kde nazenu????
posledni dobou toho jezdim celkem hodne(Nemecko,Holandsko,Belgie,Rakousko,Madarsko-Iveco,VW)nemuzu si pomoct,....celkove je tam provoz aspon na zapade klidnejsi,....
jinak cesta od Kromerize po zacatek dalnice fakt chutovka, mimoto potkat tak v Buchlovskych kopcich nejakyho zavodnika (nedejboze "poblazneny" motorkare)celkem k nezaplaceni
ja (22) taky este zadnej profik,...ale co si kde nazenu????
posledni dobou toho jezdim celkem hodne(Nemecko,Holandsko,Belgie,Rakousko,Madarsko-Iveco,VW)nemuzu si pomoct,....celkove je tam provoz aspon na zapade klidnejsi,....
jinak cesta od Kromerize po zacatek dalnice fakt chutovka, mimoto potkat tak v Buchlovskych kopcich nejakyho zavodnika (nedejboze "poblazneny" motorkare)celkem k nezaplaceni
5dv.HB,1.6 16v,7/99 aquamarine met,man. klima,mlhovky,el.pr.okna,2xairbag,
- vitus1
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
něco taky přihodim....mluvilo se tady o psychotestech....nedavno jsem je dělal kvůli řidičáku na C a C+E psychotest nebyl nijak složitej,byla tam jedna část kde bylo něco na postřeh a vnímání,ale jinak nic složitýho takže tim se určitě nic nevyřeší. Tady jde o to aby si každej jak mladej tak i dospělej uvědomil co všechno se může stát,ale jelikož my jsme národ .........radši bez komentáře,tak tady asi fakt nic nepomůže. Já osobně jsem mladej,po městě jezdim předpisově,mimo podle situace a hlavně počasí! Poslední dobou najezdim fakt hodně kilometů po ČR a když občas vidim nějaký řidiče co dokážou předvíst na silnici tak je mi z toho fakt zle. Už několikrát me zachranilo to že mam dobrý periferní vidění,tohle nemít z hokeje tak jsem už asi ležel několikrát v nemocnici a měl určitě po autě. Je to složitý,ale doufejme že tady z fora se nikomu nic takového nestane. Dávejte na sebe pozor lidičky 
Ford Mondeo kombi WHITE & MATT 2,2TDCi Titanium S

-
Marex
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Mne je 23, tudiz budu jese dlouho patrit do te "bourajici" skupiny, ale zatim jsem nikdy ani neskrabl a na silnicich jsem i ve vyssich rychlostech max. soustredeny - je plno ridicu v mem veku co seslapne plyn az k podlaze a nemysli co dal...
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak zase trožku oživím toto vlákno, je to bohužel ještě kombinace náctiletý a koktávka.Klučina si myslel, že jeho nafouklý golf má jízdní vlastnosti jiných aut
http://opavsky.denik.cz/nehody/nehoda-u ... enych.html
Naposledy upravil(a) Boban dne 11.05.2008 19:09, celkem upraveno 1 x.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- deekay
- Junior

No to uz je Octava dvojka, to uz neni tak hrozny podvozkove co jednicka, nicmene na hranici je pomerne zaludna.
Vzhledem k veku ridice tipuju na tatinkuv vuz.
Vzhledem k veku ridice tipuju na tatinkuv vuz.
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hm tatík měl pěkný auto
myslím, že dlouho si kluk nezazávodí, to je nápad s plně naloženým autem skoušet co umí.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
neni sice nactilety, ale v podstate neco podobneho
http://www.novinky.cz/clanek/146529-mla ... -lide.html
http://www.novinky.cz/clanek/146529-mla ... -lide.html
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pěkný...
Od té doby co jezdí Šárka sama s Matesem(nákup,kámošky),tak než se vrátěj bojim se o ně.Ne,že by Šárka jezdila špatně,ale nevím jaké má reakce v krizové situaci...A kdyby pak do nich narazil takovej vocas....Radši nedomýšlet.Dnes je opravdu štěstí,když dojedete do cíle živý... 
- Damon
- Test driver

Koukal jsem na to v Plzni to zn ve městě 50 asi nejel. 
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
je to strašný

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124