MINISRAZ FOFO Morava a okolí
- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Baggio
- Junior
Škoda já budu ve Vyškově v pátek 28.7.Jedu s dětma do Dinoparku.Ten další týden budu asi na dovolené
Nevadí tak někdy jindy 

Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no toho 4.8. se budeme s největší pravděpodobnosti vracet z Brna, takže bych se zúčatnil s celou rodinkou
takže se předběžně hlásím - 1+3

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Vody
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa že bych se taky zastavil? Od té doby co naší rodině Foki zachránil tisíce kč na levnější opravě se mi lidé tady líbí čím dál víc. Doufám že focuska budu mít k dispozici, střídám si ho s otcem kterému vlastně patří, učil jsem se na něm řídít a najel jsem na něm prvních pár tisíc kiláků. Ač mám vlastní přibližovadlo Peugeot 106 1.0 na přesuny po Brně tak s focuskem pořád jezdím, půjčuje mi ho na delší trasy a nebo když jedu s ním. Od prvního okamžiku (otec mě učil řídit na parkovišti) jsem si FoFo zamiloval.
Ford Focus 1.6 16V Ambiente 11/1998
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
kuva ze ja musim mit vždycky takovou smulu, 4.8. mam v praci na odpoledne.

F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- Baggio
- Junior
Netrap sesatan píše:kuva ze ja musim mit vždycky takovou smulu, 4.8. mam v praci na odpoledne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nj, tak den a čas už je asi pevně stanoven, ale co místo? zřejmě to bude chtít nějaký velký plac, aby jsme se tam všichni vešli 

- Stehnak
- Test driver
Nejspis bych dojel. Zrejme na dlouho naposledy. FOFO projde zatezkavacim testem na dalekem severu...
Upresnete PLS (trebas printscreenem z http://www.mapy.cz) kde bude sraz. Diky. Miloš@Stehňák.
Upresnete PLS (trebas printscreenem z http://www.mapy.cz) kde bude sraz. Diky. Miloš@Stehňák.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no taky se v ten pátek zastavím tak na hoĎku, max dvě, protože ráno zase pokračuji na sever do Ostravy.

- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to all
Zdarec palec, tak to je ale náhoda. Doslechlo se mi to tak náhodou, že to snad není ani možné (jelikož jsem tady na stránkách minimálně měsíc už nebyl)!!! Přišla mladá z práce a hlásí, ty víš o tom že budou kluci dělat asi srázek ve Vyškově a psali prý i něco o Pepsonovi, to jsi ty, že
. No to byl pro mě šok
a hned jsem se musel podívat!
Takže 4.8. na aquaparku v 18:00 by to nebyl problém. Bývá teď jak je horko pořád narváno, ale kolem té šesté už to bývá lepší a ještě k tomu po 18:00 už budete mít vstupné za pár
a možná vás protáhnu zadarmo, ale nic neslibuju
. S tím parkováním by to bylo asi lepší u zimního stadionu a na aquapark je to už jenom kousek přes park pěšky, ale kdyby se zadařilo tak bychom se mohli srazit i přímo na parkovišti před bazénem. Pak můžem dát řeč u mě na zahrádce (na terase u bazénu - pokud nebude taky narvaná
) nějaký pivko a šoféři birella.
No to by měla býti snad vyčerpávající informace, nechci to organizovat ani nic jiného (jelikož na to nemám čas), ale když je to u mě ve Vyškově a ještě u mě v restauraci, tak pár info dám
.
Tak se zatím všichni mějte a já jdu zas makat, nevím kdy se tu zas objevím, ale zasnažím se ještě mrknout do toho srázku, jestli klapne. Spíš zrána čtu emaily na jkopinec@c-box.cz, tak kdyby něco...
Ale v ten pátek si čas udělám to si pište!
PEPSON

Takže 4.8. na aquaparku v 18:00 by to nebyl problém. Bývá teď jak je horko pořád narváno, ale kolem té šesté už to bývá lepší a ještě k tomu po 18:00 už budete mít vstupné za pár

No to by měla býti snad vyčerpávající informace, nechci to organizovat ani nic jiného (jelikož na to nemám čas), ale když je to u mě ve Vyškově a ještě u mě v restauraci, tak pár info dám

Tak se zatím všichni mějte a já jdu zas makat, nevím kdy se tu zas objevím, ale zasnažím se ještě mrknout do toho srázku, jestli klapne. Spíš zrána čtu emaily na jkopinec@c-box.cz, tak kdyby něco...
Ale v ten pátek si čas udělám to si pište!
PEPSON

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: to all
doufám, že bude, aby to nedopadlo jako v Hranicích, kde jsme propagovali Koukej Kolupepson píše:......... Takže 4.8. na aquaparku v 18:00 by to nebyl problém. Bývá teď jak je horko pořád narváno, ale kolem té šesté už to bývá lepší a ještě k tomu po 18:00 už budete mít vstupné za pára možná vás protáhnu zadarmo, ale nic neslibuju
. S tím parkováním by to bylo asi lepší u zimního stadionu a na aquapark je to už jenom kousek přes park pěšky, ale kdyby se zadařilo tak bychom se mohli srazit i přímo na parkovišti před bazénem. Pak můžem dát řeč u mě na zahrádce (na terase u bazénu - pokud nebude taky narvaná
) nějaký pivko a šoféři birella........
PEPSON

- libe
- Junior
Tak se možná taky zastavím, mám to sice trochu z ruky, ale aspoň trochu protáhnu focuska, bo se mi z toho popojíždění po měste už dělá špatně!
Nejsem žádný kecalista, ale snad to nebude vadit?! Musím ještě zpracovat ženu, doufám, že je tam někde obchodňák s aspoň 50 patry? 

Ford Focus 1.6 combi 11/2001