Pán majster...

...tak to si taky pamatuji ze všeho nejvíc, jelikož na sebe páni mistři nechali čekat bez mála dvě hodinyKota píše:...Nejvíc si pamatuju jak začínali hrát,prostě bez keců...Svoje místečko jsme měli u stanu s pivem a na obrubníku,takže jsme krásně viděli....![]()
![]()
Bude to vypadat takhle za sebou, že nemám na práci nic jiného, než chodit na koncerty. Doufala jsem, že se nikdo nezeptá. Tak se ke Cockerovi přiznávám jen velmi nenápadně a tiše. Ale za to velmi nápadně a hlasitě vyjadřuji svou nespokojenost s místem pořádání akce. Byla jsem tam na Yes a hrozně mě to otrávilo. Naprosto příšerná akustika, špatně nazvučené, naprosté zmatky v organizaci...nemám Sazka arénu ráda.adrub píše:... jdete taky někdo?...
...taky bych neřekla, že je to Sazka arénou a špatně jsem se vyjádřila. Jasně že je to o zvukařích a celkové schopnosti nazvučit prostor prázdného sálu tak, aby při jeho zaplnění nebylo zkreslení příliš odlišné. Jenže když uděláš špatnou zkušenost s místem konání koncertu na který se těšíš a jsi z něj zklamaný, máš možnost srovnání z předešlých koncertů stejné skupiny jen na jiném místě, jasně že tam na další koncert nepůjdeš zrovna s ejchuchu pocitem. Navíc zrovna konkrétně při tomto koncertě dělali strašné obstrukce při vstupu, úplně nesmyslně byly rozmístěny ukazatele pro vstupy do jednotlivých sekcí...prostě otrávenost hned ze začátku. Tak ale protože mám v krvi téměř za každých okolností věřit na lepší zítřky, doufám, že další koncert v Sazka aréně mě naopak nadchne a já si tam odtud konečně odnesu pozitivní zážitek. Třeba zrovna 12.12.adrub píše:Neřekl bych, že je to Sazka arénou...A z toho všeho plyne, že dobrý zvukař = dobrý zvuk
Tomu říkám správný postoj, uvidíme, uslyšímeTobiZC píše: doufám, že další koncert v Sazka aréně mě naopak nadchne a já si tam odtud konečně odnesu pozitivní zážitek. Třeba zrovna 12.12.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 0 hostů