Futurama

Moderátor:phofy
Odpovědět
Ponik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Futurama

Příspěvek od Ponik » 09.12.2007 21:09

Futurama už se tu párkrát řešila, takže si myslím, že neni od věci založit nový vlákno :wink:
Včera jsem zkouknul film Bender's Big Score. Viděl ste ho už někdo? A jak se líbil mně? Good news everyone :D , je to přesně to, co jsem od Futuramy očekával! Sranda od začátku do konce... Akorát Zoidy dostal podle mě málo prostoru. Ke konci to byl docela slušnej doják :roll:
No nic, teď du hledat, kde stáhnout 3 díly 2. série, který mi chybí...
Ford Focus 1,6 combi, r.v. 2001, červená red pepper
Obrázek
"If in doubt, flat out." [Colin Mcrae] Obrázek

gu-staff
Nováček
Nováček

Příspěvek od gu-staff » 09.12.2007 21:55

Zoidberg je nejlepší humr !!! Je moje nejoblíbenější postava v seriálu. Film jsem ještě neviděl, ale mám ho na sosseznamu, tak se těšim.... :D

Jinak ty chybějící díly ti můžu otitulkovaný poslat poštou na DVD, jestli chceš - se ozvi...
Ford Focus Tournier Trend 1.8i 16V 1999 red metal
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 10.12.2007 07:07

Hmmm, ten film me dost zklamal. Jasne, bylo tam par vychytavek, ale cekal jsem od toho vic. Jako jednotlive serie se nedaji s filmem vubec srovnat, jsou ... Proste no comment, kdyz bych napsal super, tak bych Futurame ukrivdil. Proste serial BOMBA, film nic moc :roll: Tot muj nazor. Mozna jsem od filmu hodne cekal, tak proto me to zklamalo.

Kdyz to srovnam se Simpsons, tak tam byl film perfektni od zacatku do konce, serial je taky dobrej.

Co se tyce Zoidberga, tak to je jedna z mych nejoblibenejsich postav, jeho slavny zvuk pri uteku mam dokonce jako upozorneni na prichozi SMS zpravu v mobilu :wink:

btw: dost dobrej napad zalozit tohle vlakno Poniku :wink:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

Ponik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponik » 10.12.2007 19:00

Tak mě napadlo, která epizoda Futuramy se vám líbila nejvíc. Popisy epizod
U mě teda vede Roswell that Ends Well (3ACV19) a potom taky Bendin' in the wind (3ACV13)...
A scéna z Mars University (1ACV11) :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bKZJIajRR8k
Ford Focus 1,6 combi, r.v. 2001, červená red pepper
Obrázek
"If in doubt, flat out." [Colin Mcrae] Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 10.12.2007 19:35

nejvic? Ony vsechny ty epizody jsou skvele... Fakt vybrat jednu je tezky. Kdo neuvidi, neuveri :wink:

No fakt dobra je ale The Deep South, vynikajici je scena, jak Zoidymu na morskem dne vyhori barak :lol: :lol: :lol: Proste mazec. A jak profa vymysli cipky do riti, aby snesli ten tlak :lol: :lol:

taky dobrej je A Pharaoh To Remember, kde Benderovi postavijou tu obrovskou sochu, kterou lze videt i z vesmiru a on pri slavnostnim odhaleni jenom rekne: "hmmm, dobry zacatek" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale best of je Godfellas. Bender jako Buh. No comment :lol: :lol: :lol:

to se proste musi videt :lol: :lol: :
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

dede
Nováček
Nováček

Příspěvek od dede » 10.12.2007 20:29

Mě film přišel dost slabej. Přišlo mi, že tam postavy dost "zdebilněli", aby měli vůbec na čem postavit scénář. Mám stejný dojem i z posledních Simpsonů. Maximální debilizace, aby se mohlo ještě vůbec kreslit.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“