Ostrekovanie - teplota?
- honolulu
- Junior
Ostrekovanie - teplota?
Keď je vonku okolo nuly, a ostrekujem počas jazdy čelné sklo tak sa akoby parilo z vody..tomu nerozumiem, nebodaj sa voda v ostrekovači ohrieva...?
- olso
- Nováček
A co tak ze v kabine je vacsie teplo ako vonku.
Teple okno, studena kvapalina = kvapalina sa zacne odparovat... Ako nad motorom po jazde, tiez sa z kapoty pari.
Teple okno, studena kvapalina = kvapalina sa zacne odparovat... Ako nad motorom po jazde, tiez sa z kapoty pari.
Ford Focus II 1.6TDCi, 109k, Generation X, Sea Grey Wagon
Ford Focus Combi I 1.6, r.v. 2004 - kralovska modra, Fiat Grande Punto 1.2 rodicovske - silver
Ford Focus Combi I 1.6, r.v. 2004 - kralovska modra, Fiat Grande Punto 1.2 rodicovske - silver
- honolulu
- Junior
-
- Junior
Re: Ostrekovanie - teplota?
A kouri se i ze zadniho okna? Nemas nahodou na hadicich ostrikovace nastrceny takovy ten ohrivac, co tu kdysi kdesi prezentoval Pelen (a ja ho mam doted nenamontovany doma ve skrinihonolulu píše:Keď je vonku okolo nuly, a ostrekujem počas jazdy čelné sklo tak sa akoby parilo z vody..tomu nerozumiem, nebodaj sa voda v ostrekovači ohrieva...?

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- honolulu
- Junior
pelen: para je para
to ešte viem rozoznať, mne je dobre (nehovoriec o manželke) keď mi nohy nemrznu takže keď sklo nam zahmlene tak dam prednosť radšej sebe ako oknu
Inak vzadu som si to nevšimol, každopadne to bude tým vyparovaním na čelnom skle ako sa vyšie písalo (ešte skusim po 15-20minutovej jazde zastaviť-ostreknuť okno a skusiť rukou teplotu kvapaliny.)
Včera som to vyskušal na oktávke, okno bolo ofukované horucim vzduchom, v ostrekovači CINOL -20, a nič som neregistroval....

Inak vzadu som si to nevšimol, každopadne to bude tým vyparovaním na čelnom skle ako sa vyšie písalo (ešte skusim po 15-20minutovej jazde zastaviť-ostreknuť okno a skusiť rukou teplotu kvapaliny.)
Včera som to vyskušal na oktávke, okno bolo ofukované horucim vzduchom, v ostrekovači CINOL -20, a nič som neregistroval....
- mosad
- Junior
A co takhle vzít v potaz vyhřívání trysek předního ostřikovače. Voda je ohřátá a v zimě z teplé vody pára stoupá okamžitě. Jak sem koukal máš GHIA jako já a tam to je. Jinak jsem v této věci v žádném z manuálů nenašel co a kdy spíná vyhřívání trysek ostřikovače. Že by spolu s vyhříváním předního skla? Nebo to hřeje pořád?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
spolu s vyhrievanim celneho oknamosad píše:A co takhle vzít v potaz vyhřívání trysek předního ostřikovače. Voda je ohřátá a v zimě z teplé vody pára stoupá okamžitě. Jak sem koukal máš GHIA jako já a tam to je. Jinak jsem v této věci v žádném z manuálů nenašel co a kdy spíná vyhřívání trysek ostřikovače. Že by spolu s vyhříváním předního skla? Nebo to hřeje pořád?

zadne okno spolu s vyhrievanim spätnych zrkadiel