KLIMA

Prostě vše kolem vzduchu.....
Odpovědět
elounek
Nováček
Nováček

KLIMA

Příspěvek od elounek » 11.07.2006 21:22

Přestala mě zničehož nic fachat klimatizace!PROSTĚ SE KOMPRESOR DOLE NETOČÍ!Nevíte němá to nákou pojistku? :(

masox
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od masox » 12.07.2006 06:42

Zkus hledat - jsou tu minimálně 3 další vlákna kde se tento problém řeší.
Hned první vlákno je asi o 5 odkazu níže - právě o pojistkách.
Pojistku to má, ale je tam daleko vic možných příčin, ta nejjednodušší je že ti došla chladicí směs a nejjednodušší bude když si necháš udělat diagnostiku klimatizace.
Včera jsem se taky díval do manuálu - taky řeším nefunkčnost klimatizace a dle manuálu - nebo mě to tak připadne že pojistka funguje společně s pojistkou větráku - čili jestli ti jde jen větrák je pojistka klimatizace OK a závadu musiš hledat někde jinde - v jiných odkazech - možná se mýlím, ale tak mi to přišlo, když jsem to četl v manuálu.
Nezbývá mi času zajet na tu diagnostiku, ale asi to bude to nejlepší co mužu udělat - jelikož má být vedro ještě 30 dní tak se mi to vyplatí.
MASOX
FORD focus 1,6 16V SEDAN - 1999 GHIA brčál metla
Obrázek

elounek
Nováček
Nováček

Příspěvek od elounek » 12.07.2006 08:56

masox píše:Zkus hledat - jsou tu minimálně 3 další vlákna kde se tento problém řeší.
Hned první vlákno je asi o 5 odkazu níže - právě o pojistkách.
Pojistku to má, ale je tam daleko vic možných příčin, ta nejjednodušší je že ti došla chladicí směs a nejjednodušší bude když si necháš udělat diagnostiku klimatizace.
Včera jsem se taky díval do manuálu - taky řeším nefunkčnost klimatizace a dle manuálu - nebo mě to tak připadne že pojistka funguje společně s pojistkou větráku - čili jestli ti jde jen větrák je pojistka klimatizace OK a závadu musiš hledat někde jinde - v jiných odkazech - možná se mýlím, ale tak mi to přišlo, když jsem to četl v manuálu.
Nezbývá mi času zajet na tu diagnostiku, ale asi to bude to nejlepší co mužu udělat - jelikož má být vedro ještě 30 dní tak se mi to vyplatí.

Jo jo kouknu na tu pojistku ,pak holt servis.Kámoš s tím musel do Prahy tady v Plzni nic nesehnal.Bloudili jsme tam -prostě vesničani. :D Je divný,že se to dole zničehož nic přestalo točit no noc no uvidíme.Tomu kámošovi nešla ta el.magn.spojka výměna-repas 7000Kč. :( Jo a už mu to zase blbne

Odpovědět

Zpět na „Focus - klimatizace a ventilace“