Jen trochu zlobí klíma
Tak už ho mám !
- hape
- Junior

Tak už ho mám !
Tak jsem dnes konečně koupil FF Combi 1,6 GHIA, zelená metalíza, 7/99. Můžu říct, že první svezení bylo super !!! Proti mému starému (ale dobrému) favoritovi "maličký rozdíl"
.
Jen trochu zlobí klíma
. Po zapnutí jde slyšet cvakání jako, že spíná, ale nic. V pondělí pojedu k mechanikovi, ale nevíte co to může být?
Jen trochu zlobí klíma
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak už ho mám !
pokud nesepne tak neni tlak .hape píše: Jen trochu zlobí klíma Po zapnutí jde slyšet cvakání jako, že spíná, ale nic. V pondělí pojedu k mechanikovi, ale nevíte co to může být?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- hape
- Junior

Re: Tak už ho mám !
Takže co by to mohlo být? Z otevřeného okna jde slyšet cakání v pravidelných intervalech. Prosím o radu.foki píše:pokud nesepne tak neni tlak .hape píše: Jen trochu zlobí klíma Po zapnutí jde slyšet cvakání jako, že spíná, ale nic. V pondělí pojedu k mechanikovi, ale nevíte co to může být?
- Honza
- Zkušený

To znamená,že se pokouší sepnout,ale asi nemá tlak.Zkus zajet do nějakýho servisu,kde plní klimu,změří to,zkontrolujou,jestli někde není únik a naplní.Stát to bude tak kolem 1000,-,jak kde.Vstříknou do oběhu barvivo,které jim ukáže pomocí UV lampy,jestli to někde uniká.
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....
- Blackadder
- Nováček

Gratulace
Ahoj hape,
tak ti chci také pogratulovat. Vidíš, ani to netrvalo dlouho, jak jsi tvrdil, když jsem já před měsícem vybíral svého
.
A co ta klima?
tak ti chci také pogratulovat. Vidíš, ani to netrvalo dlouho, jak jsi tvrdil, když jsem já před měsícem vybíral svého
A co ta klima?
Ford Focus combi 1.8 TDDI 66 kW, 04/2003, modrá metalíza
-
georgic
- Junior

mrkni sem http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... a91842244c jestli ti to něco pomůže.
- hape
- Junior

To Blackadder, to Standik84:
Dík za přání
, musím potvrdit, že ty auta jsou opravdu bez ohledu na rok výroby prostě super a skvělé
. Svezení v něm je přímo požitek, tichý chod, perfektní řizení a řazení, živý motor a k tomu vymoženosti výbavy GHIA, no prostě FOFO
.
Ikdyž můj Favoš sloužil 10 let dobře, tohle je přece jen jiná káva. Navíc je perfektní, že existuje tento web, protože cokoliv člověk potřebuje dozví se tady během chvilinky. Normálně by musel hledat v knížkách a bůhví kde, takže dík patří i všem co se starají o chod těchto stránek. Myslím, že taková auta jako FF si to zasloží
Takže ještě jednou dík !!!!!!!
Dík za přání
Ikdyž můj Favoš sloužil 10 let dobře, tohle je přece jen jiná káva. Navíc je perfektní, že existuje tento web, protože cokoliv člověk potřebuje dozví se tady během chvilinky. Normálně by musel hledat v knížkách a bůhví kde, takže dík patří i všem co se starají o chod těchto stránek. Myslím, že taková auta jako FF si to zasloží
Takže ještě jednou dík !!!!!!!
- bofi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Taky blahopřeju ke koupi.Koukám , že tvé nadšení pro FoFo je bezmezné tak ti přeju ať dlouho vydrží , ať nemáš důvod FoFo zatracovat.
Akorát by mne zajímalo kde parkuješ(myslím doma ve dvorku nebo někde před panelákem) , protože jsem četl , že Orlová je jedním z měst kde se hodně kradou auta.Tak doufám , že tě to nepotká.Hodně šťastných kilometrů.
Akorát by mne zajímalo kde parkuješ(myslím doma ve dvorku nebo někde před panelákem) , protože jsem četl , že Orlová je jedním z měst kde se hodně kradou auta.Tak doufám , že tě to nepotká.Hodně šťastných kilometrů.
Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- romosch
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: