VÝZTUŽNÁ TYČ DO MOTORU
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že rozpěrná tyč má opravdu opodsttnění: 1/investice není tak strašná 2/ výsledek je znát i pocitově ....jediným problémkem který jsem kdysi viděl na vlastní oči: pokud je auto bouráno na stranu nešikovně ,dokáže se přenést energie z nárazu po tyči na druhou stranu.
Ale to je už drahno let a bylo to na Felicii.
Ale to je už drahno let a bylo to na Felicii.
- veba
- Junior
- veba
- Junior
- canndale
- Zkušený
ja som nad vsperou rozmyslal este na felicii, na fofe logicky tiez.. odradzovala ma presne ako sa tu pise.. moznost ze sa prenesie v pripade narazu zboku raz na druhu stranu.. ale otazka znie: nieje naprava na spodnej casti tiez spojena vystuhou, ktora to prenesie aj tak?
a este: ked ma naberu zboku, a budem ziadat poistku, nebude to mat vplyv ze mi povedia ze to tam nemalo byt a dovi dopo?
To je jedina dilema ktora mi brani v rozmyslani nad updejtom..
a este: ked ma naberu zboku, a budem ziadat poistku, nebude to mat vplyv ze mi povedia ze to tam nemalo byt a dovi dopo?
To je jedina dilema ktora mi brani v rozmyslani nad updejtom..
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- giacomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
..jak už tady bylo jednou někde řečeno..člověk se pro něco rozhodne ..jen tak pro sichr si to chce nechat posvětit pisateli z tohot fóra ..a oni mu tak totálně rozhodí jeho názor a rozhodnutí, že se raději pustí do něčeho jinýho
..ale tak to má byt ..protože tak je to spravne ..diskuze musi byt..
..jinak ta tyč co mam na formanu je z duralu a svařená natvrdo a seděla celkem dobře už při montáži co si pamatuju..
..co se týká pojišťovny ..to je otázka ..možná bych raději vznesl dotaz přímo na pojišťovnu ..ikdyž formana jsem boural a neříkali na to nic ..ale zase na druhou stranu nebyl ťuklej tak, aby se deformace přenesly přes tyč na druhou stranu
..a ty tyče mají nějakou homologaci? ..nebo jsou to prostě jen "tyče" nebo "značkové tyče"? ..

..jinak ta tyč co mam na formanu je z duralu a svařená natvrdo a seděla celkem dobře už při montáži co si pamatuju..
..co se týká pojišťovny ..to je otázka ..možná bych raději vznesl dotaz přímo na pojišťovnu ..ikdyž formana jsem boural a neříkali na to nic ..ale zase na druhou stranu nebyl ťuklej tak, aby se deformace přenesly přes tyč na druhou stranu
..a ty tyče mají nějakou homologaci? ..nebo jsou to prostě jen "tyče" nebo "značkové tyče"? ..
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já ti tak přemýšlím o tom šroubu uprostřed a na krajích ty čepy, nevím, ale k určitému přepětí musí dojít za každou cenu
vždyť musíš nějak vymezit mezizubovou vůli na závitech a to tak, že jí buď malinko stahneš nebo roztahneš, pokud tam není kontra zajištění
toď můj názor.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Test driver
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Další věc co sem četl, že štelovací šroub, by neměl být na prostředku. spíš než počet otáček na závitu by bylo přesnější spíš moment utažení.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- jamaka
- Test driver
no stelovacia nemusi byt zla, ale konce musia byt na pevno, nie v niecom pohyblivom, inak to straca zmysel. Vsetky tie tyce co som uvadzal hore maju homologizaciu TUV, Viem je to problem v SR a CR ale myslim, ze vsetko je to len otazka casu, kedy unia zacne ist aj po takychto veciach. Pretoze ak TUV papier plati vsade, preco neplati u nas, vsakze.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002