Jako prahy je tím myšleno? Terminus-technikus je pro mě problémmisoo píše:TobiZC: chybaju ti tam boky

TobiZC píše:Jako prahy je tím myšleno? Terminus-technikus je pro mě problémmisoo píše:TobiZC: chybaju ti tam bokyno zvažovala jsem je, zvažovala. Ale byly mi rozmluveny...
s tym lakom je to dobry napad, najlepsie bude na jeden sup !TobiZC píše:to misoo:
Však ano, s tím bych souhlasila. Je to taky důvod, proč bych chtěla, aby mi to udělali všechno při jednom, i když mám pochybnosti o výši ceny. Ale hlavně kvůli lakování, páč to bude z jednoho míchání, tudíž stejný odstín...
Já v to doufám, aspoň podle slov mého prodejce, by tomu tak mělo být. Trošku jsi mě tedy nahlodal, není-li v tom někde zakopaný pes... A navíc jsi mě ještě taky nahlodal tou zmínkou o bocích. Aby to pak nevypadalo, "že tomu autu něco chybí" Jdu pohledat ještě nějaké info o tom korodování...protože ty přídavné prahy se jakoby nasazují na ty původní, nemýlím-li se, ne? ...misoo píše:TobiZC: a ta tvoja cena uz obsahuje vsetky doplnky ako napr. hmlovky, vsetok material atd... ? ak hej, tak potom to neni vobec zla cena !![]()
Chmelko: to mate nejaky divny kurz, my mame okolo 1,2![]()
![]()
TobiZC píše:jasne, boky treba, musi to vyzerat kompaktne, pri pohlade z boku by mal byt viditelny nicim neruseny profil prechadzajuci plynulo celym autom od predku az dozadu.píše:Já v to doufám, aspoň podle slov mého prodejce, by tomu tak mělo být. Trošku jsi mě tedy nahlodal, není-li v tom někde zakopaný pes... A navíc jsi mě ještě taky nahlodal tou zmínkou o bocích. Aby to pak nevypadalo, "že tomu autu něco chybí" Jdu pohledat ještě nějaké info o tom korodování...protože ty přídavné prahy se jakoby nasazují na ty původní, nemýlím-li se, ne? ...
napriklad si vsimni tu v banneri ako je ten ST focus pod slovom "Svoboda" - spodna linka auta je v jednej priamke.
pripadne si mozes vygooglit obrazky aut, staci ked zadas napr. "focus body kit" a mas tam milion obrazkov...![]()
ako sa to montuje netusim, ale asi zalezi podla typu. to nech ti poradia ti co s tym maju skusenosti, najlepsie foki.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů