Zvukové upozornění zní zkresleně.
- reckoname
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zvukové upozornění zní zkresleně.
Ahoj, nesetkali jste se náhodou s podivným fungováním varovných signálů, pípáním co leze z palubovky. Auto mám teprve měsíc a asi minulý týden z ničeho nic pipátko znělo tiše a zkresleně, jak by byl poškozený repráček. Bylo zrovna chladněji a tak jsem to přisuzoval tomu. Ale chladem to zřejmě není. Prostě některý den to pípá hnusně a některý normálně. Že by nějaký SW problém?
FF4, 1.0L EcoBoost, 114 kW, ST Line, Bílá
Byl:
FF3, 1.0L EcoBoost, 92 kW, Trend Sport, Red Candy
FF2, 1.6, 74kW
FF1, 1.6, 74kW
Byl:
FF3, 1.0L EcoBoost, 92 kW, Trend Sport, Red Candy
FF2, 1.6, 74kW
FF1, 1.6, 74kW
- Anduril
- Test driver
Re: Zvukové upozornění zní zkresleně.
Uz se to tu resilo, treba tady: viewtopic.php?t=50299
Vicemene je to takova blba vlastnost novejsich fordu.
Varovne zvuky ridi pristrojovka (budiky) a posila je pres audio system. Pokud toto selze, ma pristrojovka nahradni pipak primo v budicich a ten zni takhle divne. Pricin, proc to nekdy nejde, je asi vic, ale pokud se ti to stava nahodne, asi s tim moc neudelas. Muzes tak leda zkusit dobit baterku. Mne celkem pomohly aktualizace firmwaru modulu v servise a dostatecne nabita baterie, ale i tak se to obcas stava - a treba pri dalkovem startu vzdy.
Vicemene je to takova blba vlastnost novejsich fordu.
Varovne zvuky ridi pristrojovka (budiky) a posila je pres audio system. Pokud toto selze, ma pristrojovka nahradni pipak primo v budicich a ten zni takhle divne. Pricin, proc to nekdy nejde, je asi vic, ale pokud se ti to stava nahodne, asi s tim moc neudelas. Muzes tak leda zkusit dobit baterku. Mne celkem pomohly aktualizace firmwaru modulu v servise a dostatecne nabita baterie, ale i tak se to obcas stava - a treba pri dalkovem startu vzdy.