Je to skvělá předokolka
  Je to skvělá předokolka  Měl jsem možnost jí párkrát řídit a byla doba, kdy jsem jí taky chtěl mít doma
 Měl jsem možnost jí párkrát řídit a byla doba, kdy jsem jí taky chtěl mít doma  Ale od té doby jsem vyrostl a čím jsem starší, tím víc blbnu, takže RS ano, ale mnohem starší a Cosworth, když už
  Ale od té doby jsem vyrostl a čím jsem starší, tím víc blbnu, takže RS ano, ale mnohem starší a Cosworth, když už  

Je to skvělá předokolka
  Je to skvělá předokolka  Měl jsem možnost jí párkrát řídit a byla doba, kdy jsem jí taky chtěl mít doma
 Měl jsem možnost jí párkrát řídit a byla doba, kdy jsem jí taky chtěl mít doma  Ale od té doby jsem vyrostl a čím jsem starší, tím víc blbnu, takže RS ano, ale mnohem starší a Cosworth, když už
  Ale od té doby jsem vyrostl a čím jsem starší, tím víc blbnu, takže RS ano, ale mnohem starší a Cosworth, když už  

https://www.garaz.cz/clanek/novinky-aut ... .seznam.cz
 https://www.garaz.cz/clanek/novinky-aut ... .seznam.cz

Bez toho jsou mi elektricky sedačky k ničemu...
  Bez toho jsou mi elektricky sedačky k ničemu... 

Tohle je muj no. 1 co bych chtel ridit.
  Tohle je muj no. 1 co bych chtel ridit. 

Viděl jsem to naživo ve dvou verzích na Ford Fairu a budí to hrozně velký zástup myšlenek. Je úplně jedno, jestli ta silniční, nebo ta vyloženě závodní...Bakelit o žádné váze a do toho nacpaný Cosworth...víc není potřeba nějak komentovat
  Viděl jsem to naživo ve dvou verzích na Ford Fairu a budí to hrozně velký zástup myšlenek. Je úplně jedno, jestli ta silniční, nebo ta vyloženě závodní...Bakelit o žádné váze a do toho nacpaný Cosworth...víc není potřeba nějak komentovat  
  Rozhodně tam není žádnej porovnatelnej poměr - tehdy a dnes, to ani omylem.
 Rozhodně tam není žádnej porovnatelnej poměr - tehdy a dnes, to ani omylem. Tahle legendární spolupráce Ford + Cosworth je úžasná. Je škoda, že už tyhle doby jsou pryč.
 Tahle legendární spolupráce Ford + Cosworth je úžasná. Je škoda, že už tyhle doby jsou pryč.  
   Každopádně hezký čtení - díky Sentiku
  Každopádně hezký čtení - díky Sentiku 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host