Lebo ma Ghiu a ta ma opierku vo vybave.silverwolf píše: Zirafaku, na tvých fotkách jsem viděl taky opěrku. Co je to zač a kolik stála a proč sis tam nedal tu Kamei, kterou chválíš? Vždyť Forfoc ji má na FF II.
Loketní opěrka
- Glip
- Nováček
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Glip píše:Lebo ma Ghiu a ta ma opierku vo vybave.silverwolf píše: Zirafaku, na tvých fotkách jsem viděl taky opěrku. Co je to zač a kolik stála a proč sis tam nedal tu Kamei, kterou chválíš? Vždyť Forfoc ji má na FF II.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver
Netusim,lebo GHIA X ma prednu aj zadnu laktovku vo vybave v cene autasilverwolf píše:Glip píše:Lebo ma Ghiu a ta ma opierku vo vybave.silverwolf píše: Zirafaku, na tvých fotkách jsem viděl taky opěrku. Co je to zač a kolik stála a proč sis tam nedal tu Kamei, kterou chválíš? Vždyť Forfoc ji má na FF II.![]()
Dík, přesto by mě zajímalo kolik stojí

- Milous
- Nováček
Myslím že loketka, která je v základní výbavě GHIA je lepší, neboť díky své "štíhlosti" se dá relativně dobře brát i ruční brzda a na opření loktu to stačí. S tím bagem od Kameie to je už horší. Je fakt že se dá sklopit, ale je to činnost navíc a člověk je od přírody tvor líný a práci se vyhýbající... 

Ford Focus combi 1,6 74kW, GHIA, silver, r.v. 08/2003
- Forfoc
- Pokročilý
Kolik stojí originál jsem zjišťoval už před rokem a je to uvedeno v tomto vlákně na str. 1. No dám to sem znovu ať nemusíš hledat. Vše co je níže napsané je z mého příspěvku ze strany 1 tohoto vlákna.silverwolf píše:Glip píše:Lebo ma Ghiu a ta ma opierku vo vybave.silverwolf píše: Zirafaku, na tvých fotkách jsem viděl taky opěrku. Co je to zač a kolik stála a proč sis tam nedal tu Kamei, kterou chválíš? Vždyť Forfoc ji má na FF II.![]()
Dík, přesto by mě zajímalo kolik stojí
Tak jsem napsal dotaz na Ford a dostal jsem tuto odpověď.Forfoc píše:O loketní opěrce do Focuse II také přemýšlím. Jedinou co by vyhovovala a i asi pasovala jsem našel na německých stránkách zde:
http://www.preisroboter.de/ergebnis3222154.html
Nevím ale, jak by to bylo s dopravou do ČR. Myslím, že by to ani neposlali. Koukal jsem i na české stránky Kamei a tam jí nenabízí a na můj dotaz, zda by bylo možné jí objednat, neráčili páni z Kamei odpovědět. U Forda myslím jí nabízejí jen do verze Ghia a jako doplněk jí neprodávaj aspoň dle ceníku na stránkách ford.cz. Přímo u Forda jsem to ale nezjišťoval. Jestli jí náhodou prodávaj tak bude stát neskutečný ranec.
Kdyby si to náhodou zjišťoval tak dej vědět jak jsi pochodil.
není to tak jednoduché – musí se vyměnit středový panel okolo ruční brzdy.Dále záleží na barvě interiéru, to se dá řešit černou barvou. Řádově výměna bez práce 8.500-11.000,-Kč včetně DPH bez práce.
No nepotěšili mě kolegové.
- martyG
- Pokročilý
to kostik. čo povieš na toto, nie sú náhodou rovnaké
nemyslím teda cenou
http://www.auto-moto-shop.sk/web/index. ... odukt=1447

- Přílohy
-
- prod_big_1447.jpg (20.89 KiB) Zobrazeno 1638 x
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustej cenovej rozdíl....Ale stejně je to podle mě jak do létajícího talíře...martyG píše:to kostik. čo povieš na toto, nie sú náhodou rovnakénemyslím teda cenou

- martyG
- Pokročilý
to martin: na tom odkaze sú aj v iných kombináciách, myslím drevo a karbón
- Přílohy
-
- prod_big_1449.jpg (16.96 KiB) Zobrazeno 1589 x
-
- prod_big_1448.jpg (18.65 KiB) Zobrazeno 1588 x
Naposledy upravil(a) martyG dne 10.10.2007 22:33, celkem upraveno 1 x.
- martyG
- Pokročilý
tiež som chcel zohnať origo sedačky ghia ale odradilo ma to, že tie opierky sa nedajú nastaviť
Videl som vo forde opierku Armster, perfektné vyhotovenie, nastaviteľná, odkladací priestor, už sa tu o nej veľa písalo, problém je len cena - 2800,- Sk takže už šetrím do prasiatka a hlavne musím zohnať zimné gumy
Videl som vo forde opierku Armster, perfektné vyhotovenie, nastaviteľná, odkladací priestor, už sa tu o nej veľa písalo, problém je len cena - 2800,- Sk takže už šetrím do prasiatka a hlavne musím zohnať zimné gumy

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: