Minulý týden jsme byli v Činoherním klubu na vynikajícím představení Pan Polštář (odkaz). Poněkud drsné, výborně napsané (autor je zřejmě trochu úchyl), perfektní herecké výkony. Mohu jen doporučit.

Kota píše:ramon píše:Ahoj všem kulturně založeným účastníkům.
Úplně hledím že jsem tady něco takového objevil,tedy v kladném slova smyslu.
Mám Focuse pár dní a tak tady pročítám veškeré problémy a narazím na tohle.Určitě se z Vašich zájmů dá vyčíst i styl jízdy...
Já tedy jezdím takto.
knihy třeba;Jak jsem potkal ryby-O.Pavel
Městečko kde se zastavil čas-B.Hrabal
filmy;Svěrák-Smoljak,Menzel,Krejčík...
divadlo;amatárské
muzika;jazz jako... D.Krall,J.Pizzarelli,B.Gilberto,D Reves,T.Thielemans...
z našich;V.Redl,Z Navarová,K.Plíhal,Kamelot,J.Nohavica,Marsyas,Buty,M.Prokop,L.Andršt... zbytek;Beatles,A.Vivaldi,rodinka Bachových... Mějte se kulturně...R.
Takže 50,100 a 130?![]()
Určitě ne jen o autech....ramon píše:Kota píše:ramon píše:Ahoj všem kulturně založeným účastníkům.
Úplně hledím že jsem tady něco takového objevil,tedy v kladném slova smyslu.
Mám Focuse pár dní a tak tady pročítám veškeré problémy a narazím na tohle.Určitě se z Vašich zájmů dá vyčíst i styl jízdy...
Já tedy jezdím takto.
knihy třeba;Jak jsem potkal ryby-O.Pavel
Městečko kde se zastavil čas-B.Hrabal
filmy;Svěrák-Smoljak,Menzel,Krejčík...
divadlo;amatárské
muzika;jazz jako... D.Krall,J.Pizzarelli,B.Gilberto,D Reves,T.Thielemans...
z našich;V.Redl,Z Navarová,K.Plíhal,Kamelot,J.Nohavica,Marsyas,Buty,M.Prokop,L.Andršt... zbytek;Beatles,A.Vivaldi,rodinka Bachových... Mějte se kulturně...R.
Takže 50,100 a 130?![]()
No, když se tam točí AC/DC tak i víc...vyjímečně.Ale vidím že až se někdy sejdeme tak nemusíme kecat jen o autech.To možná vyměníme i kolečka.
Já dělal folk,nějaké věci do divadla a naposledy africkou muziku... Tož zabékáme synci.
Výtečná kapela...Určitě sis to užil!!!Zakus píše:Právě jsem se vrátil z koncertu Horkýže Slíže a docela mazec.
Jak pravil jeden z tvůrců Futuramy: "Jestli máte rádi sci-fi, budete Futuramu milovat. A jestli sci-fi nesnášíte, budete jí milovat taky!Kota píše:Zatím si to stále nahrazuji Simpsonama.Je to stejný humor,ale z přítomnosti.Budoucnost a sci-fi nějak nemusím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů