Kota píše:Tak mám to tu.Myslím,že to tak hrozné není....![]()
Sorry,ale já žádný fotky nevidim

Kota píše:Tak mám to tu.Myslím,že to tak hrozné není....![]()
Je to opěrka od Kamei. mrkni na stránky http://www.kamei.cz nebo přímo sem http://www.kamei.cz/Focus-II_d492.html . Stojí 3368,-Kč.Glip píše:Ako je to uchytene, co je zac a kolko ta vysla?Forfoc píše:Takže jsem konečně sehnal opěrku, kterou jsem od začátku chtěl. Nemusí se nikde nic vrtat a ještě zůstane volná přihrádka vzadu mezi sedačkama.
Bola fantasticka,dokonca sa mi trosku viac pacila,ako originalka,ktoru mam vo FO2,lebo bola vyssie polozena a zachovavala vsetky odkladacie priestory.Montaz jednoducha brnkacka.Jedine minus bola asi vysoka cena.Mna stala cca 90 eur.Mozem iba doporucit.Super vyrobok.Forfoc píše:Opěrka je stabilní ani se nehne. To maj u Kameie opravdu vychytaný. S tou ruční brzdou je trošku problém. Ruka se musí lehce protáhnout kolem, ale opěrka jde zvednout , takže když předpokládáš nějakou větší manipulaci s ručkou, loketku zvedneš a je to bez problémů. Prostě si chce zvyknout, že na manipulaci s ručkou není tolik místa , jako když jsem tam loketku neměl.
Jinak stejnou měl i Žirafák ve svém původním Focusu, takže by k tomu také mohl říct své názory.
Zirafaku, na tvých fotkách jsem viděl taky opěrku. Co je to zač a kolik stála a proč sis tam nedal tu Kamei, kterou chválíš? Vždyť Forfoc ji má na FF II.zirafak píše:Bola fantasticka,dokonca sa mi trosku viac pacila,ako originalka,ktoru mam vo FO2,lebo bola vyssie polozena a zachovavala vsetky odkladacie priestory.Montaz jednoducha brnkacka.Jedine minus bola asi vysoka cena.Mna stala cca 90 eur.Mozem iba doporucit.Super vyrobok.Forfoc píše:Opěrka je stabilní ani se nehne. To maj u Kameie opravdu vychytaný. S tou ruční brzdou je trošku problém. Ruka se musí lehce protáhnout kolem, ale opěrka jde zvednout , takže když předpokládáš nějakou větší manipulaci s ručkou, loketku zvedneš a je to bez problémů. Prostě si chce zvyknout, že na manipulaci s ručkou není tolik místa , jako když jsem tam loketku neměl.
Jinak stejnou měl i Žirafák ve svém původním Focusu, takže by k tomu také mohl říct své názory.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti