Recenze: FOKI = FOrd KIng
-
- Člen klubu
Re: Recenze: FOKI = FOrd KIng
Dalsi "spokojny" zakaznik: https://www.facebook.com/groups/fordgro ... 545659592/
-
- Člen klubu
Pre zaujemcov prikladam stiahnutu verziu.
Musel som zosekat obsah offline stranky, aby to voslo do limitu 2MB na prilohu.- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stano promiň, ale mám na to jiný názor...
Nechci se zastávat fokiho a ani špinit jednoho, nebo druhýho...
1. auto mělo najeto okolo 200 000km, což se dá počítat, že vstřiky asi nebudou ve 100% kondici, když teda mu diagnostika házela chybu vstřiku, tak snad je vyndám ven a nechám je otestovat....
2. bohužel nejspíš kapal vstřik a prasknul mu píst, což se bohužel stává...
3. co jsem pochopil, tak on auto koupil v březnu 2017 a po roce a půl chce nějakou záruku
Snad to měl řešit během 6 měsíční záruční lhůty
4. nakonec auto prodává, že mu nic není a má lehký kosmetický vady
to, už je na mě trochu moc
5. když mu začnou lidi psát, že měl vstřiky otestovat, nechat si udělat diagnostiku nezávisle na servisu co mu domluvil foki a najdou jeho starý inzerát kde prodává auto, tak první co udělá, že promaže komentáře a vypne diskuzi a nakonec napíše, že na něj nic nehází...wtf???? Tak co ten člověk chce...Tady je něco špatně
Nechci hájit fokiho, ale chtělo by si to zjisti víc informací, vždyť ten člověk ani nenapsal kolik auto má najeto, kdy ho kupoval atd... a řeší že prodejce je svině a nechce uznat po roce a půl záruku, tomuhle fakt nerozumím...
Třeba je možný, že mu auto prodal s vadou, ale měl to řešit a nenechat se odbít a jezdit s líným autem...
Nechci se zastávat fokiho a ani špinit jednoho, nebo druhýho...
1. auto mělo najeto okolo 200 000km, což se dá počítat, že vstřiky asi nebudou ve 100% kondici, když teda mu diagnostika házela chybu vstřiku, tak snad je vyndám ven a nechám je otestovat....
2. bohužel nejspíš kapal vstřik a prasknul mu píst, což se bohužel stává...
3. co jsem pochopil, tak on auto koupil v březnu 2017 a po roce a půl chce nějakou záruku

4. nakonec auto prodává, že mu nic není a má lehký kosmetický vady

5. když mu začnou lidi psát, že měl vstřiky otestovat, nechat si udělat diagnostiku nezávisle na servisu co mu domluvil foki a najdou jeho starý inzerát kde prodává auto, tak první co udělá, že promaže komentáře a vypne diskuzi a nakonec napíše, že na něj nic nehází...wtf???? Tak co ten člověk chce...Tady je něco špatně

Nechci hájit fokiho, ale chtělo by si to zjisti víc informací, vždyť ten člověk ani nenapsal kolik auto má najeto, kdy ho kupoval atd... a řeší že prodejce je svině a nechce uznat po roce a půl záruku, tomuhle fakt nerozumím...
Třeba je možný, že mu auto prodal s vadou, ale měl to řešit a nenechat se odbít a jezdit s líným autem...
-
- Člen klubu
Skor ide o to, ze auto malo chybu hned po kupe a ako sa k tomu problemu a jeho vyrieseniu postavil.
Aj ten druhy servisak tam tvrdil, ze vstreky vraj boli na stolici a boli OK. Mozno ich oklamala aj ta firma, ze nic neotestovali, len zobrali peniaze a v skutocnosti tiekol. Tazko povedat. No opakujem, islo o ten pristup hned po kupe. Ved to bolo vidiet aj na mojom pripade...
Aj ten druhy servisak tam tvrdil, ze vstreky vraj boli na stolici a boli OK. Mozno ich oklamala aj ta firma, ze nic neotestovali, len zobrali peniaze a v skutocnosti tiekol. Tazko povedat. No opakujem, islo o ten pristup hned po kupe. Ved to bolo vidiet aj na mojom pripade...
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel má 1.8tdci a se vstřikama jsem si taky užil svoje, na stolici byly dobrý a v autě blbly (cukalo, kouřilo..) ale pokud rosil/kapal, tak by to poznali. Celý tenhle případ mi přijde hrozně divný 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
stano , velice dobre si na to pamatuji , byl jsem v zahranici a on to potreboval vyresit hned pred evidenckou , coz nebylo mozne a vzhledem k tomu ze je z prachatic , a tam je stejny neautorizovany servis , tak jsem tam zavolal a domluvil mu tam diagnostiku , bohuzel uz si nepamatuji co to bylo za chybu , pak mi jen ten majitel rikal ze uz se chyba neobjevila . to ze se po roce a pul propalil pist tak to je smutne ale pri 210t km co to ma najeto to neni nerealne . navic on s tim jezdil rok a pul (nestalo to v garazi ) a myslis ze by ten pist vydrzel tak dlouho ? a stejne jako tobe jsem se mu snazil pomoci , tobe jsem taky nabidl vymenu sedacek a radia ale ty jsi nechtel (kdo by se taky rad zbavil titanium sedacek ) kdyz jsem ti nabidl nove hagusy ,tak byly pro tebe drahe , kdyz jsem ti nabidl z polska , tak se ti libila cena ale zase se ti nelibilo ze byly podrene . tak jak se v tom ma clovek vyznat co vlastne chces
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Člen klubu
Vymenu sedaciek si neponukal.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nabizel ale nemely topeni a byly obycejne , zadne titanium , kupoval jsem je v sade se sonakem a lepsima budikama .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Člen klubu
Ponukal si iba ze vypitves vsetku vybavu z auta, za ktoru som zaplatil.
-
- Test driver
Tak se hlásím jako spokojený zákazník podruhé, tentokrát jsme sháněli větší auto pro přítelkyni
Chtěli jsme 7-místný naftový S-MAX - klasické požadavky - ne moc najeto, ne moc drahý, ve slušném stavu. Jelikož mám už výbornou zkušenost s koupí mondea od fokiho a 7-místných S-MAXů na prodej zrovna moc není, natož abych našel inzerát, kde by mi něco nepřišlo divné, obrátil jsem se s dotazem na možnost dovozu auta ze SRN právě na fokiho.
Foki nám během snad jednoho dvou dnů poslal pár tipů vč. foto z Německa, ještě jsme si nakonec začali vymýšlet s barvou
a za dalších pár dní jsme dostali tip i s fotkami na auto, které nám vyhovovalo, tedy i ve správné barvě
Z Německa foki volal přímo od auta, hlásil doslova každé miniškrábnutí, auto lustroval v databázích, asi i měřil lak. Chtěli jsme i tažné, to nám domontoval originál, zaktualizoval mapy, dohrál češtinu, brzdy potřebovaly menší regeneraci po stání v bazaru, ještě jsem si vymyslel, že by bylo fajn vyměnit olej v převodovce (jinak auto bylo po servisu v Německu). Auto jsme dostali na CZ značkách. Máme také veškerou dokumentaci k autu včetně faktur ze servisu.
S autem jsme moc spokojeni, za velmi slušnou cenu máme prakticky do puntíku přesně to, co jsme chtěli; co jsme si dohodli, to bylo dodrženo.
Oceňuji super komunikaci, férovost a opravdu velkou snahu vyjít vstříc. Cokoliv jsem potřeboval vědět, dostal jsem velmi rychle uspokojující odpověď.
Auto zatím jezdí bez sebemenších problémů.
Tak ještě jednou moc díky
a opravdu mohu služby fokiho jen doporučit.

Chtěli jsme 7-místný naftový S-MAX - klasické požadavky - ne moc najeto, ne moc drahý, ve slušném stavu. Jelikož mám už výbornou zkušenost s koupí mondea od fokiho a 7-místných S-MAXů na prodej zrovna moc není, natož abych našel inzerát, kde by mi něco nepřišlo divné, obrátil jsem se s dotazem na možnost dovozu auta ze SRN právě na fokiho.
Foki nám během snad jednoho dvou dnů poslal pár tipů vč. foto z Německa, ještě jsme si nakonec začali vymýšlet s barvou

Z Německa foki volal přímo od auta, hlásil doslova každé miniškrábnutí, auto lustroval v databázích, asi i měřil lak. Chtěli jsme i tažné, to nám domontoval originál, zaktualizoval mapy, dohrál češtinu, brzdy potřebovaly menší regeneraci po stání v bazaru, ještě jsem si vymyslel, že by bylo fajn vyměnit olej v převodovce (jinak auto bylo po servisu v Německu). Auto jsme dostali na CZ značkách. Máme také veškerou dokumentaci k autu včetně faktur ze servisu.
S autem jsme moc spokojeni, za velmi slušnou cenu máme prakticky do puntíku přesně to, co jsme chtěli; co jsme si dohodli, to bylo dodrženo.
Oceňuji super komunikaci, férovost a opravdu velkou snahu vyjít vstříc. Cokoliv jsem potřeboval vědět, dostal jsem velmi rychle uspokojující odpověď.
Auto zatím jezdí bez sebemenších problémů.
Tak ještě jednou moc díky

Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
- rapo
- Nováček
Foki mně pomohl s výběrem auta, odpověděl na všechny moje otázky, vybrané auto prohlédl, dovezl z Německa, namontoval závěs, zařídil papírování a jsem tak dalším spokojeným zákazníkem. Díky 

Mondeo Mk5 Titanium Combi 2017, 2.0 TDCi
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)