Hold stane se
  Hold stane se 

Hold stane se
  Hold stane se 

Jsme si ho přece zvolili v demokratických volbách. Kupodivu má stále dost vysoké preference. Ale upřímně - když se před volbami podíváte, co je na jídelníčku, je to jak volit mezi morem a cholerou, resp. dneska by se spíš hodilo "mezi africkou a brazilskou mutací Covidu".Sentik píše: 23.03.2021 09:26 Ač proti slovákům vůbec nic nemam, tak co jsme komu udělali, že nám sem karma přihrála toho slováka na post nejvyšší?

Museli jsme moc moc zlobit

Různá příčina, stejné chování, prostě se ta spojka posrala. Jeden kamarád mi říkal, že se dá řadit i bez spojky, že to zažil, dokonce se uměl i rozjet. Je to ale vyšší dívčí, běžný řidič to neumí a radši vezme auto na lano než by riskoval kromě spojky ještě převodovkuZAHRY píše: 23.03.2021 10:36 pkadecka: To mě se pedál normálně vrací - ten nezůstal viset. Jen ložisko se kouslo. Pedál mačkat jde, vrací se díky pružině, ale chodí prostě naprázdnoHold stane se

****pkadecka píše: 23.03.2021 11:55Různá příčina, stejné chování, prostě se ta spojka posrala. Jeden kamarád mi říkal, že se dá řadit i bez spojky, že to zažil, dokonce se uměl i rozjet. Je to ale vyšší dívčí, běžný řidič to neumí a radši vezme auto na lano než by riskoval kromě spojky ještě převodovkuZAHRY píše: 23.03.2021 10:36 pkadecka: To mě se pedál normálně vrací - ten nezůstal viset. Jen ložisko se kouslo. Pedál mačkat jde, vrací se díky pružině, ale chodí prostě naprázdnoHold stane se

Ako na Avii.
 Ako na Avii.

Tak ci tak, radsej to dat na lane.
 Tak ci tak, radsej to dat na lane.
 Je fakt, že jsem potřeboval sjet jenom cca kilometr po městě bez semaforů a nikde jsem nedával přednost. Na startér jsem couval do dvora
  Je fakt, že jsem potřeboval sjet jenom cca kilometr po městě bez semaforů a nikde jsem nedával přednost. Na startér jsem couval do dvora   Závada byla rozpadnutá lamela, ulomil se ten kousek plechu co držel jednu z pružin a ta bak zablokovala spojku.
  Závada byla rozpadnutá lamela, ulomil se ten kousek plechu co držel jednu z pružin a ta bak zablokovala spojku.
 Prostě se mi podařilo trefit hřebíkem kabel a protože vedl k vypínači, nevyhodilo to jistič, jen to spojilo oba dráty
 Prostě se mi podařilo trefit hřebíkem kabel a protože vedl k vypínači, nevyhodilo to jistič, jen to spojilo oba dráty  Tu příchytku jsem vytáhl a závada odstraněna.
 Tu příchytku jsem vytáhl a závada odstraněna.

Asi STS Chvojkovice Brod
  Asi STS Chvojkovice Brod 

tak tim lip, ze si to navrtal sam
 tak tim lip, ze si to navrtal sam 

taky dobrý
 taky dobrý  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů