Tak k té mé opěrce.Zatím mám fotku jen z boku.Byl jsem z toho naštvanej,že to tam nesedí atd.Ale po pár kilometrech(dal sem jí tam)jsem zjistil ,že je to fakt moc pohodlný a už se jí zbavovat nechci.Nad výměnou tunelu jsem taky přemýšlěl,protože se mi ten po FL líbí víc,ale kvůli opěrce to problém není.Zezadu je tunel zakončený rovně a držák opěrky kopíruje jemný zaoblení tunelu po FL.Ovšem tak tragický to není a všimne si toho málokdo.I mě (a to jsem velkej puntičkář)už to netrápí.Ale fotku dodám,neboj!Já jsem pro nákup i bez tunelu!!!!CoolXman píše:Vyměnit tunel za ten po FL není žádný problém, mě to ještě při koupi měnil Foki, ale kdybych to dělal dneska zvládnul bych to určo sám. Jen se musí trefit barva pokud je potřeba jiná než černá. Já jsem napsal vyloženě do objednávky že chci pro model rok 2002 (auto mám rok výroby 2000) a na krabici bylo Armster Focus 2002 - úplně přesně tedy. A na tunel sedí perfektně. Von ten novej tunel mi příjde i designově lepší a praktičtější. Tehdy mě to stálo 1000,- za tunel + montáž + předělání tlačítek na vyřívání sedaček ze starýho tunelu do novýho.To jsi mi moc nepotěšilChtěl jsem si jí taky objednat,ale pokud by mi vzádu neměla sedět kouknu po jinym výrobci.Nevim proč tam šulini uváděj že maj opěrku pro FF před FL, když ji ve skutečnosti nedělaj.Pánové,je velkej problém vymněnit středovej tunel za novější.Je to stejné hlavně kolem řadičky?Protože pokud bych chtěl dát tuhle od Armsteru,musel bych ten tunel upgradovat.Nemáte ho někdo na prodej?Díky