mám dotaz na výměnu oleje v převodovce. Mám pod rukama FoFo 2010 1,6i s 5-ti kvaltem. no při výměně spojky bych rád vyměnil i olej v převodovce takže jak na to? Kde je výpustný šroub a kde nápustný?
Myslím, že výměna oleje v převodovce je spíš pro dobrý pocit a možná pokud je už načatý některý synchron nebo ložisko, ale z funkčního hlediska převodovky jako takové, to není nezbytně nutné. Alespoň můj bývalý Focus MkI toho byl důkazem, když jsem ho prodával, měl najeto cca 280t km a řadil jako zamlada a s převodovkou ani se spojkou nikdo nic nedělal.
Ma.rt na iB5 není ani vypoušťák, jen kontrolní otvor.
Rekl bych ze se tim stoprocentne prodlouzi zivotnost skrine. O kolik ale nikdo nedovede posoudit.
Olej starne jak v motoru, tak ve skrini ....
Pro dobry pocit jsem to udelal na mem 2.5T a tam na to, i kdyz je napln dle Fordu "dozivotni", je normalne kontrolni otvor i vypustak.
Mne keď na predošlom aute menil olej v prevodovke tak tiež nebol vypúšťaci ventil. Tak povolil celú vaňu a na jednom rohu ju tak trošku vyhol aby tadiaľ olej vytiekol. Olej išiel úplne priezračny červený či ružový už neviem presne akú farbu mal. Všetko vyčistil, vymenil sitko, tesnenie a nalial nový olej. To bol automat. Neviem ci z manuálnej prevodovky tiež pôjde taký čistý olej
Převodový olej jsem měnil před měsícem, protože už se mi nelíbilo, jak to řadilo. Hlavně jednička byla za tepla marná.
Převodovku mám řekl bych MTX75 a tam napouštěcí i vypouštecí šroub je.
Vyměna proběhla v cca 230 tisíc km a můžu říct, že výměna oleje pomohla výrazně. Dal jsem Castrol s Ford nornou. Výrazně levnější varianta, než originál.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Na ib5 lze také vyšroubovat aretační šroub řadící tyče - pohledej na YouTube.
Méně náročné, než vytahovat poloosu - za tu cenu, že vyteče ještě víc oleje - a to se vyplatí
Naposledy upravil(a) jenikHK dne 25.05.2020 19:23, celkem upraveno 1 x.