Co vy a kulturní vyžití?

Moderátor:phofy
Odpovědět
TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 20.09.2007 19:27

RopakKota píše:...a pařim Stalkera!
8O Tak to potom musis mat iny stroj :!:
Ja ked som videl tie HW naroky tak som sa len zasmial a demo co som mal som ani neinstaloval :oops:
Ale hra to moze byt super, sak sa na nu cakalo 2 ci 3 roky 8)

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 20.09.2007 19:37

TripleJay píše:
RopakKota píše:...a pařim Stalkera!
8O Tak to potom musis mat iny stroj :!:
Ja ked som videl tie HW naroky tak som sa len zasmial a demo co som mal som ani neinstaloval :oops:
Ale hra to moze byt super, sak sa na nu cakalo 2 ci 3 roky 8)
Myslim,že lehce podprůměr.Ty medály sem měl demo na 800x600 a ani na střední detaily se tomu moc nechtělo,ale zkusit to musim.jinak mám 3,2 AMD(jedno jádro!),1024 RAM DDR,grafika GF 6600 GT 128MB.To už dneska nic moc neni... :( A navíc od dema vydali spoustu(pár jich je)opravných patchů kde dolaďovali.Zkus to,je to opravdu malý převrat ve střílečce tou rozlohou a hlavně atmosférou! :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Obake
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Obake » 20.09.2007 19:41

big_bart píše:
foki píše:a vkladni knizky nikdo necte ? to uz asi ted neleti .
Maslim, ze v dnesni dobe to asi opravdu neleti, ale nevim jestli by se nekdo na foru nenasel :cry: :lol: :lol: :lol:
MYslím, že vkladní knížky už mnoho lidí nemá, teď spíš můžou číst hypoteční a úvěrové smlouvy :wink: :lol: :lol: :lol:
Ford Focus 1.6 TDci combi, 2005, dark blue, 80kW
Bruno

Obrázek

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 20.09.2007 19:50

Jenda25 píše:
mansart píše:
zewl píše:Serialy: Simpsons, Futurama, Cerveny trpaslik
JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.

A náhodou nemáš je na DVD, já mám jenom pár serii a nějaké my chybí...
Já mám všechny díly v DivX :o))
Já bych radši v AVi na DVD....měl jsem všechny serie na jednom dvd a to bylo něco :D
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 20.09.2007 20:16

Filmy: skoro vsetko okrem takych, kde v priebehu minuty je pol mesta v plamenoch...nemam rad sci-fi napr. hviezdne vojny atd...skratka ak je to vo vesmire, nic pre mna...takisto Matrix...samy kyberneticky parazit
Serialy: Randal a Hopkirk, Krok za krokom, Priatelia...a magaziny o futbale
Knihy:...skor casopisy so sportovou tematikou...z knih autobiografie sportovcov (futbalistov)...historia futbalu
Hudba:...vsetko okrem DJ "XYZ"...taky Tiesto atd. nic pre mna...same tuc tuc a nic z toho, cloveka len boli hlava z tej hudby a text pozostava z jednej opakujucej sa vety...dnes uz je malo takych, ktori dokazu urobit poriadnu hudbu, nie mixovat a este preberat texty...popocuvam aj disco, rock, ludove no a najma oldies...od 60-tych po 90-te roky...parada...

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 20.09.2007 21:13

RopakKota píše:Myslim,že lehce podprůměr.Ty medály sem měl demo na 800x600 a ani na střední detaily se tomu moc nechtělo,ale zkusit to musim.jinak mám 3,2 AMD(jedno jádro!),1024 RAM DDR,grafika GF 6600 GT 128MB.To už dneska nic moc neni... :( :wink:
8O 8O 8O Tak ked toto povazujes za podpriemer... :roll:
Jasne, neni to extra tucna spica s grafikou za 15.000,- a 4 jadrovym procesorom (aj ked vacsina aplikacii v ratane hier tie 4 jadra, resp. ani 2 este dnes poriadne vyuzit nevie) ale ja s mojim vyse 5 rocnym AMD 2.8, 524 DDR a pikoska: GF FX5200 128MB :lol: :lol: :lol: som rad ked pustim 3 rocne hry plynule :roll:
Akurat ma na podnet misoo-a chytil Vietcong, zatial sa mi paci daleko vyssia narocnosnost oproti inym vojnovkam :twisted:

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 21.09.2007 07:10

mansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.

jsem na tom uplne jako ty, RD jsem videl tak uz cca. 20x a furt ho muzu. Znam ho uz nazpamet, tak na nejakym srazu muzem "pokecat" :wink:

mozna se ti bude hodit tohle http://rds.kahi.cz/ :)

Mam ho komplet, ale neni to DVD rip, jenom TVrip (jsou to AVI), ale obstojna kvalita (takze dobra). A mam to vysmahnuty na dvou DVDckach. Kdyztak SZ

btw: DivX je avi :wink:

2 maros: s tou Futuramou, ze je to klenot, tos vyjadril naprosto presne :)
Naposledy upravil(a) zewl dne 21.09.2007 11:47, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 21.09.2007 07:27

Co se tyka meho zajmu v oblasti filmu a muziky, tak jsem tak trosku "nacionalista".
Filmy muzu jakekoliv ceske, at ty starsi (Burian apod) az po kalsiku nedavne doby, coz jsou komedie s Bolkem Polivkou, komedie se Sverakem a podobne.
Muzika: opet ceska meho mladi, at uz Katapult, Olympic a dnesni Kabat.
Ctu hlavne sportovni casaky a stejne jako filmy a muzika, tedy to, cemu rozumim jazykove :wink: :wink: :wink:
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 21.09.2007 08:28

taspy píše:Tak já z filmů mám strašně ráda dobré komedie, hlavně herce Cuba Gooding jr., Martin Lawrence, Adam Sandler, The Rock, Seann William Scott, pak filmy s Jeanem Reno, Jackie Chanem! Pak se ráda mrknu na dětské kreslené filmíky jako Lví král 3, Madagaskar,.... A co je trošku můj úlet, ráda se mrknu v TV na staré filmy!

Moje nejoblíbenější knihy jsou kuchařky :oops: :oops: Na těch ujíždím! Jinak jsem přečetla snad všechno od Robina Cooka. Drsná kniha je Vězeň z Bankoku,ale nevím kdo to napsal - pravdivý příběh člověka co byl za pašování drog odsouzen do nejtěžšího vězení!

A z hudby mám ráda hlavně taneční, jinak od každého žánru něco - teda kromě dechovky! :lol:
Ahoj Taspy,
toho Vězně z Bankoku jsem četl asi tak před půl rokem a fakt mě to dostalo. Na Hanykovicze jsem do té doby měl celkem vyhraněný názor, ale po přečtení této knihy jsem ho chtě nechtě musel trošku poopravit.Nechtěl bych se nikdy dostat na jeho místo, to musí být peklo.
Dosik

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 21.09.2007 08:31

mansart píše:
dosik píše:o čem je ten Seskok do nebezpečí?, nic mi to neříká, ale dobrých knížek není nikdy dost :D
Je to válečná knížka, ale teď přesně nevím z jakého konfliktu. Ale jde tam převážně o to, že voják letectva spadne na neznámé území (do Ruska) a v takových případech má vlajku spojenců a umí pár ruských slov ve smyslu jsem Brit, spojenec atd. Samozřejmě, že Rusáci mu nevěří a tak ho vězní a vyslýchají v těch nejhorších podmínkách. MLátí ho a mučí jen aby z něho dostali že je špech. Jenže on odolává a věří, že to dobře dopadne. Nakonec teda Rusákům dojde, že už by to nevydržel a řekl co je zač. A za nedlouho se zjistí, že je Brit a tak že ho pošlou domů, ale ještě před tím musí podespat papír, že s ním zacházeli slušně. A dostane se domů.
A teď dokonce přemýšlím, že je to podle skutečné události!!!

Moc takhle vyprávět neumím, ale opravdu je to dobrá kniha. Má to tam prostě spád, žádná uspávačka. Pořád se něco děje, možná i proto jsem nemohl přestat jí číst.
Díky za vyčerpávající obsah. Myslím, že tohle by mě mohlo bavit, zkusím si to sehnat u nás v knihovně. A myslím, že umíš vyprávět obstojně :D
Dosik

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 21.09.2007 08:33

Tak koukám, že se nám to tu docela rozjelo, takže jen tak dál.
Dosik

novako
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od novako » 21.09.2007 12:01

zewl píše:
mansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.

jsem na tom uplne jako ty, RD jsem videl tak uz cca. 20x a furt ho muzu. Znam ho uz nazpamet, tak na nejakym srazu muzem "pokecat" :wink:
sláva, konečně příznivci RD - se svojí dcerou je známe skoro zpaměti, odkoukáno jak z TV, tak později z VHS a nakonec z DVD (8x DVD), hlášky známe skoro zpaměti, také díky http://www.cervenytrpaslik.cz/, už aby byl konečně i film....

ad filmy - skousnu hodně, ale nemám rád takové, kde si autoři myslí, že divák je blb... asi nejraději dobrou sci-fi (nejlépe podle dobré sci-fi knihy), např. Stopařův průvodce...., Vesmírné odyssey, Hvězdné války ap., jinak kvalitní české filmy a tak; film, co se líbí, vidím nejméně 2x
ad knihy - opět sci-fi a pod., ale posl. dobou není čas, takže zůstává pouze u časopisů (motorsport, modelařina, fotografování atd.)
ad muzika - stává se ze mě "staromil" - kvalitní bigbít, rock (od Dire Straits, přes Deep Purple až po Iron Maiden....), dobrý popík (od Roxette přes Enyu až po mého oblíbence Mika Oldfielda....), prostě vše, z čeho je poznat, že to dělal člověk muzikant, ze současnosti jen něco, už jsem nějak ztratil přehled...
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. Obrázek

brava
Junior
Junior

Film+muzika

Příspěvek od brava » 21.09.2007 18:37

Filmy : Vše od Quentina Tarantina ( hl.Pulp Fiction, Kil Bil 1...)
Sci-Fi : 2001:Vesmírná odysea , Predátor I, Stargate, Pátý element atd.
Moje oblíbené : Americká krása, Obyčejní lidé, Půlnoční kovboj, Zelená míle,Krajkářka,Amores Perros,Amadeus,Žena od vedle, vše od Woodyho Allena, Monthy Pythonů, Felliniho a vůbec italský neorealismus.Francouzské filmy s Delonem a Gabinem atd.atd.
Seriály : Jistě pane ministře, Simpsonovy,Odpočívej v pokoji, Ally Mc Bealová (mj.excelentní dabing) ,Mothy Pythonův létající cirkus atd.,atd.
České filmy : vše od Fr.Vláčila (Údolí včel, Markéta Lazarová, Dým bramborové natě,Adelheid, Ďáblova past,Holubice),vše od Svěráka a Cimrmanů,Menzela.Animované od Karla Zemana, Pojara.
Ruská a sovětská kinematografie : Osud člověka, Jeřábí táhnou, Balada o vojákovi, Vojna a mír, Andrej Rublev a další.
And many many more!
Hudba: Queen, Genesis (Phil Collins),Nightwish
Pouštím si starý vykopávky Olympiků,Bacilů (Neckář – Planetárium, Tomu, kdo nás má rád),Mišíka+Etc,Písničky S+Š (Semafor) apod.
Z novějších můžu Landu,Nohavicu, Kabáty, ale občas si pustím i popík nebo i něco vážné hudby.
A už dost! Přece jen něco pamatuji a nelze vyjmenovat vše.
Tož asi tak.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic
Obrázek

pepe123
Junior
Junior

Příspěvek od pepe123 » 21.09.2007 19:58

Ja si vypočujem nejaku Metallicu, Rammstein, Prodigy, Chemical bros.. proste všetko čo narobi kravál :? ,
Filmy na jednej strane jednoduché, litre krvi, strielačky, komedie, na druhej strane filmy s Tomom Hanks-om a take tazsie filmy. Vsetko podla nalady.
Necitam skoro vobec :oops: :oops: :oops: , naposledy nejaku ucebnicu psychologie. 8O
Ford Focus combi 1.8 TDDi Ghia, r.v. 1999, black, 66kW
[img:1gcj4sat]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1gcj4sat]

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 21.09.2007 21:00

To Zewl: jak tak pozoruju tak toho máme společného víc než dost :wink:

FF kombi-nafta TDDi, Červený trpaslík..... na co dojdeme za chvíli :)
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“