Přišel někdo na to jak tento problém odstranit?
Zkoušeli jsme ten test a ukázalo nám to tuto chybu.

Mam Focus 1 s BC a mam vedle displeje BC dve tlacitka: R (reset) a S. Takze tohle je to tvoje "S"r_a_d_e_k píše:Stiskněte a podržte tlačítko "S" vedle displeje palubního počítače - žádné tlačítko tam nemám. Co je tlačítko "S"???
Mám Focus 2 Ghia

zkousel jsem to a bod 3. a 4. se mi nezda:Stenly píše:...Diagnostický mód palubního počítače
....
1. Kontrola displeje a zvukového signálu
2. Kontrolka všech žárovek palubního počítače
3. Zobrazuje aktuální rychlost v km/h
4. Zobrazuje okamžitý průtok paliva v litrech za hodinu
5. Zobrazuje okamžitou spotřebu v litrech na 100 km
6. Zobrazuje počet litrů zbývajících v nádrži
7. Zobrazuje napětí z plováku v nádrži - ve voltech
8. Zobrazuje opravnou konstantu pro úpravu údaje z plováku - v procentech
9. Venkovní teplota ve stupních Celsia
10. Osvětlení displeje - HI (zapnuto) / LO (vypnuto)
11. Napětí v elektrické síti
12. verze ROM.....
tohle mi taky nefunguje, a to mam stroj z 12/2002Stenly píše:Automatické zamykání (pouze od roku 2002)
Všechny vozy od roku výroby 2002 jsou vybaveny tzv. automatickým zamykáním. Tato funkce uzamyká všechny dveře, pokud nastartujete motor a současně je rychlost automobilu 7 km/h nebo vyšší. Tuto funkci lze aktivovat v servisu přes WDS nebo také následujícím postupem:
...

Mám tentýž problém, jenom něco navíc. Před 14 dny jsem naplnil plnou nádrž z kanystru - bez pistole z benzinky. Ručička hned klesla na nulu a po nějakých kilometrech se vrátila na max. Jenom co se nestalo, když mi po čase začala svítit kontrolka prázdné nádrže, tak jsem byl už na suchuBeri píše:Mám ten samý problém, taky mi to hlásí chybu 9202, ale vše funguje a auto jezdí. Jen mě teď vrtá hlavou co to vlastně je.satan píše:takze jsem to vyzkoušel a vypis z registru zavad přístrojove desky mi vyhodil chybu 9202 coz je modulovy obvod palivoveho čerpadla. mužete nekdo me technickemu antitalentu vysvetlit co si pod tim mam vse predstavit?
A druhá věc na kterou jsem přišel, že to ukazuje divné napětí v palubní síti. Při nastartovaným autě to ukazuje cca 18,5V ale když vlezu do módu bez nastartování, tak mi to ukazuje 15,5V! Což je úplná kravina, takže něco někde měří blbě a taky by mě zajímalo kde a co.
Že já vůl lezl do tohoto módu přístrojové desky...teď nebudu mít klidné spaní než tomu příjdu na kobylku

Otazka znie ci nema byt iny plavak v nadrzi??? ja len davam moznost.chmelko píše:a čo zbytok? nemate niekde slovnik na rozklucovanie hlasok?![]()
mam tam 3/4 nadrže, zapojil som to normalne na budiky ale dojazd mi stale nevypočíta..
inač ako ste spominali to napatie plovaku, tak me tam vypisuje nejaku hlasku..niečo tam je zle..