co znamená nápis "Futura" ???

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 19.09.2007 20:27

jj,k těm kotoučům se tedy hlásím taky.....
to:CoolXman,neudělal bys prosím nějaký fotky?Sedaky mi připadají v normálu,ale třeba mám sportovní a ani o tom nevím,předem díky.
Ford Focus 1,6 Zetec-SE,Futura-74KW-stříbrná metla,11/2001,hatchback5

Obrázek

CoolXman
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoolXman » 19.09.2007 20:39

herizn píše:jj,k těm kotoučům se tedy hlásím taky.....
to:CoolXman,neudělal bys prosím nějaký fotky?Sedaky mi připadají v normálu,ale třeba mám sportovní a ani o tom nevím,předem díky.
No ono se nedá mluvit v pravým slova smyslu o "sportovních" sedačkách. Spíš jsou takový sportovnější než standard, než mají např. Ghie. Jsou tužší (tvrdší), mají zesílený boční vedení, perfektně drží tělo. Viděl jsem jenom jeden vzor čalounění (s kosočtverečkama), barvy buď do modra (mám já) nebo do černa. Pro ukázku (kousek sedačky) si klikni na mojí galerii v podpisu - strana 2.

edit: Sorry - celý jsou vidět na straně 5. :-)

To RopakKota: Máš taky takový sedačky a jak vypadá to tvoje vyhřívání sedaček? Nenašel jsem tvoji galerii. Dik
Ford Focus Combi 1.6, Futura 2000 - Galerie: zde
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 19.09.2007 20:52

Tak jako recaro to neí,ale sedí se mi v nich fajn.jediný co postrádám je výstuha v oblasti kříže...Ta štelovací.Nevim teď jak se kurňa jmenuje.Jinak vyhřívání mám.....Musím sníst tak kilo fazolí a pak to chvílema i pálí.... :lol: Ne,vyhřívání nemám.osobně to nepotřebuji,ale přítelkyně by si dala říct.holt v dalšim autě...jinak moje galerie http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... pic&t=4997
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 19.09.2007 20:59

RopakKota píše:jediný co postrádám je výstuha v oblasti kříže...Ta štelovací.Nevim teď jak se kurňa jmenuje.Jinak vyhřívání mám.....Musím sníst tak kilo fazolí a pak to chvílema i pálí.... :lol:
Bedrova opierka :wink:
Ja mam na take vyhrievanie akurat tak predpripravu :roll: Sice som na vojne nebol ale drzim sa hesla "v tanku sa neprdi" :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 19.09.2007 21:01

TripleJay píše:
RopakKota píše:jediný co postrádám je výstuha v oblasti kříže...Ta štelovací.Nevim teď jak se kurňa jmenuje.Jinak vyhřívání mám.....Musím sníst tak kilo fazolí a pak to chvílema i pálí.... :lol:
Bedrova opierka :wink:
Ja mam na take vyhrievanie akurat tak predpripravu :roll: Sice som na vojne nebol ale drzim sa hesla "v tanku sa neprdi" :lol:
Dej si to kilo fazolí a pak tě chci vidět jak se budeš tvářit při plnění tvého hesla.A ono to funguje i při požívání jiných věcí ale to už by byl nechutný OT.... :lol: Radši k tématu :wink:

CoolXman
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoolXman » 19.09.2007 21:06

To RopakKota: Sorry, jsem to poplet, chtěl jsem se na to vyhřívání sedaček zeptat herizna. Ten tam psal že má to vyhřívání. Tak mě zajímalo jak to vypadá. Já mám taky vyhřívání, ale zřejmě dodělávaný nebo teda určitě dodělávaný. Takže to nebude patřit do standardu Futur.
Obrázek

herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 19.09.2007 21:22

to CoolXman: :wink: tak už jsem v obraze,mám ty sedačky taky ale malinko v jiném čalounění,ale jak říkáš,jsou trošku tužší-což je v pohodě-a s tím vyhříváním jsi se asi spletl,to nemá RopakKota,ale já.Je to tam a nevypadá to na dodělávku,ale jak už psal chmelko v uvodu tohoto vlákna:futura bude výbava kus od kusu,a může se to lišit,mám tam i to ESP,takže se nedá mluvit co je a co není standart :wink:

Obrázek

CoolXman
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoolXman » 19.09.2007 21:27

herizn píše:to CoolXman: :wink: tak už jsem v obraze,mám ty sedačky taky ale malinko v jiném čalounění,ale jak říkáš,jsou trošku tužší-což je v pohodě-a s tím vyhříváním jsi se asi spletl,to nemá RopakKota,ale já.Je to tam a nevypadá to na dodělávku,ale jak už psal chmelko v uvodu tohoto vlákna:futura bude výbava kus od kusu,a může se to lišit,mám tam i to ESP,takže se nedá mluvit co je a co není standart :wink:
U tebe to nevypadá totiž na Futuru, ale na nějakou Ultra Futura Ghia edition. Jestli máš originál vyhřívání, digi klimu a palubní počítač, ESP a včechny ty vychytávky co má Futura, tak není co dodat a řešit.
Obrázek

herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 19.09.2007 21:53

CoolXman píše:
herizn píše:to CoolXman: :wink: tak už jsem v obraze,mám ty sedačky taky ale malinko v jiném čalounění,ale jak říkáš,jsou trošku tužší-což je v pohodě-a s tím vyhříváním jsi se asi spletl,to nemá RopakKota,ale já.Je to tam a nevypadá to na dodělávku,ale jak už psal chmelko v uvodu tohoto vlákna:futura bude výbava kus od kusu,a může se to lišit,mám tam i to ESP,takže se nedá mluvit co je a co není standart :wink:
U tebe to nevypadá totiž na Futuru, ale na nějakou Ultra Futura Ghia edition. Jestli máš originál vyhřívání, digi klimu a palubní počítač, ESP a včechny ty vychytávky co má Futura, tak není co dodat a řešit.
:wink: No,mám.Já to vidím tak,že předchozí majitelka"frauXY" se při nákupu zeptala co je dobré mít ve svém autě a hoši od fordu ji řekli to a to,to taky a tohle též,a za týden si pro to stavte a auto bude nachystáno :DV papírech je ale uvedeno výbava Futura.

Obrázek

finalgon
Nováček
Nováček

Příspěvek od finalgon » 20.09.2007 14:18

HonzaV píše:Vím o jednom, který to má taky nalepené na 5. dveřích a kromě vyhřívaného čelního skla a zrcátek v elektrice to jinou extra výbavu nemá. Ví někdo, co obnáší navíc výbava futura?
Komě toho,co popisuješ mám TCS,climatronic,navi ,changer,

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 20.09.2007 16:21

finalgon píše:
HonzaV píše:Vím o jednom, který to má taky nalepené na 5. dveřích a kromě vyhřívaného čelního skla a zrcátek v elektrice to jinou extra výbavu nemá. Ví někdo, co obnáší navíc výbava futura?
Už toho jmenování nechte,nebo budu nasranej :D

CoolXman
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoolXman » 20.09.2007 16:39

RopakKota píše:
finalgon píše:
Už toho jmenování nechte,nebo budu nasranej :D
já už radši ani neodepisuju

musim si zas na autě něco dodělat, jinak to nevydejchám
Obrázek

martinsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinsk » 20.09.2007 20:45

Po prečítaní príspevkov som sa vlastne nedozvedel čo znamená názov Futura - výbava je od základnej až po tú najlepšiu. :? :?:
Focus combi, TDCi, 6/2004, 85 kW,Ghia, Machine Silver   Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 21.09.2007 04:49

martinsk píše:Po prečítaní príspevkov som sa vlastne nedozvedel čo znamená názov Futura - výbava je od základnej až po tú najlepšiu. :? :?:
Podle mě to byla nějaká edice.Jako trřeba gold edition a byly tam věci,za které bvys normálně platil.Sedačky,4 kotouče,manuální klima atd.Ale je to jen moje doměnka.

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“