Serialy: Simpsons, Futurama, Cerveny trpaslik, IT Crowd
Knihy: Jak na to (Focus)

Hudba: vsechno, co neni elektronicke a ma v sobe tvrdsi kytary (Green day, Kabat, Dope atd.)
Je to válečná knížka, ale teď přesně nevím z jakého konfliktu. Ale jde tam převážně o to, že voják letectva spadne na neznámé území (do Ruska) a v takových případech má vlajku spojenců a umí pár ruských slov ve smyslu jsem Brit, spojenec atd. Samozřejmě, že Rusáci mu nevěří a tak ho vězní a vyslýchají v těch nejhorších podmínkách. MLátí ho a mučí jen aby z něho dostali že je špech. Jenže on odolává a věří, že to dobře dopadne. Nakonec teda Rusákům dojde, že už by to nevydržel a řekl co je zač. A za nedlouho se zjistí, že je Brit a tak že ho pošlou domů, ale ještě před tím musí podespat papír, že s ním zacházeli slušně. A dostane se domů.dosik píše:o čem je ten Seskok do nebezpečí?, nic mi to neříká, ale dobrých knížek není nikdy dost
JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.zewl píše:Serialy: Simpsons, Futurama, Cerveny trpaslik
Já mám všechny díly v DivXmansart píše:JEJDA!!! Červený trpaslík, to se tady někdo najde kdo to zná....to je úplně SUPR. To je ten nejlepší seriál na světě!!!! Já už ho viděl snad 30x a teď už mi v podstatě stačí to poslouchat a vím co pesně se děje a kde jsou.zewl píše:Serialy: Simpsons, Futurama, Cerveny trpaslik
A náhodou nemáš je na DVD, já mám jenom pár serii a nějaké my chybí...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů