Co vy a kulturní vyžití?

Moderátor:phofy
Odpovědět
dosik
Nováček
Nováček

Co vy a kulturní vyžití?

Příspěvek od dosik » 20.09.2007 07:24

Ahoj všichni :) ,
nevím jestli se to sem hodí, ale nic podobného sem zatím nenašel. Přemýšlel sem co bych založil za téma a docela by mě zajímalo jak jste na tom s kulturou - oblíbené filmy, knihy, muzika atd?

tak já začnu:

filmy - je jich mnoho (můj oblíbený koníček :D), ale vzpomínám si třeba na tyto: Smrtonosná past 1,2 - klasika, Poslední mohykán (ten americkej), Láska nebeská, Deník Bridget Jones, Pelíšky, Sedm ....

knihy - nejoblíbenější snad nemám, ale ze spisovatelů se mi líbí třeba Ed McBain, John Connolly, Jeffrey Deaver

music - dá se říci cokoli, hlavně co se hraje v rádiu(povinný poslech v práci :D ), ale nemusím dechnu a takovej ten tvrdej metálek

tak a teď vy :)
Dosik

big_bart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od big_bart » 20.09.2007 07:39

Tak filmy u me: SWAT, lovec policajtu, riddick, rychle a zbesile atd. filmy tohoto zanru, co se tyce hororu, tak na ty nekoukam vubec a komedie muzu snad vsechny.

Satelit: American chopper, American Hotrod, smetistni vyzva a tuning car.

Knihy: Kulhanek, Žamboch

Music: Cokoliv - prevazne dance, trance. Nesnasim decharny, tvrdej rock a cesky pop.

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 20.09.2007 07:49

Filmy: Láska nebeská-opravdu skvělý film, trilogie Pána prstenu, Mimo zákon, Road to Perdition, Crash, a snad nejlepší film který sem kdy viděl- Pošli to dál. Jestli ho někdo viděl tak mi dá za pravdu. Jinak rád, koukám na všechny kvalitní filmy.
A Discovery a Spectrum - úžasné programy. Dobrý pořad - Jak se to dělá.

Knížky: opět trilogie Pána prstenu, Seskok do nebezpečí od Stevensona (asi :) )-tu jsem přečetl za dva dny a kvůli ni se úplně vysral na školu :wink: . Jinak rád čtu knížky o stavařině, architektuře a podobných věcech.

Hudba: poslouchám vše podle nálady - ale náladu teda nemívám na dechovku, a takové ty tvrďácké věci (Metal atd.)
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.09.2007 07:59

a vkladni knizky nikdo necte ? to uz asi ted neleti .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 20.09.2007 08:00

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Jenda25
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda25 » 20.09.2007 08:02

Moje oblíbené filmy jsou Forest Gump, Pán prstenů 1-3, Smrtonosná zbraň 1-4,a sposta dalších ale taky seriály : Heroes, Prison Break, SGC,SGA

Z pořadů se mi líbí American Chopper, MythBusters, atd

Oblíbené hnihy od autora Michaela Crihton, a nejlepší kniha co sem kdy čet je Smrt je mým řemeslem od Roberta Merle, a celkově čtu válečnou literaturu.

Z hudby poslouchám vše, taky kromě tvrdýho metalu a dechovky.
Ford focus 1.8 TDDi 10/99 66kW/90PS
Obrázek

bjuty
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bjuty » 20.09.2007 08:13

Vše, co se mi líbí. :wink:
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005

big_bart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od big_bart » 20.09.2007 08:18

foki píše:a vkladni knizky nikdo necte ? to uz asi ted neleti .
Maslim, ze v dnesni dobe to asi opravdu neleti, ale nevim jestli by se nekdo na foru nenasel :cry: :lol: :lol: :lol:

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

Maros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maros » 20.09.2007 08:29

Filmy-Čas probuzení, Schindleruv seznam, Utek z veznice Shawshank, kvalitní sci-fi, Bratrstvo neohrožených, v poslední době Million dollar baby...je toho moc. Rozhodně ne stupidní US komedie až na vyjímky. Mám rád P. Villaggia (nebo jak se to píše) a starý italský komedie. A miluju Hvězdný války!

Knihy - též hlavně sci-fi vzpomenu F.Herberta, G. Orwell cokoliv od Kulhánka nebo třeba i kl. literatura-hlavně realismus-E.Zola, Gogol atd. Můžu i fantasy... Ještě jsem zapoměl na T. Prachetta.

Music - hlavně rock a metal (z tohoto ranku můžu prakticky cokoliv, hlavně trash, death a hevík i úchylárny jako grind apod.), nejnejnej supr jsou pro mě Judas priest!!! Můžu i ostatní žánry, hlavně punk, reagge a ska. Miluju Johnnyho Cashe a Depeche mode!! Občas pro uklidnění acid jazz. Takže v podstatě všechno, dke jsou kytary :) Nemusím techno, dechnu, house, disco atp. Cca před rokem jsem hrál na bicí a hodlám v tom i pokračovat, až nějakou sestavu pořídím :)
Naposledy upravil(a) Maros dne 20.09.2007 08:44, celkem upraveno 1 x.
Fofík 1,6; 74kw; r.v. 12/2000;3 dv.; Blekouš
Obrázek

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 20.09.2007 08:42

mansart píše:Filmy: Láska nebeská-opravdu skvělý film, trilogie Pána prstenu, Mimo zákon, Road to Perdition, Crash, a snad nejlepší film který sem kdy viděl- Pošli to dál. Jestli ho někdo viděl tak mi dá za pravdu. Jinak rád, koukám na všechny kvalitní filmy.
A Discovery a Spectrum - úžasné programy. Dobrý pořad - Jak se to dělá.

Knížky: opět trilogie Pána prstenu, Seskok do nebezpečí od Stevensona (asi :) )-tu jsem přečetl za dva dny a kvůli ni se úplně vysral na školu :wink: . Jinak rád čtu knížky o stavařině, architektuře a podobných věcech.

Hudba: poslouchám vše podle nálady - ale náladu teda nemívám na dechovku, a takové ty tvrďácké věci (Metal atd.)
Takže na Lásce jsme se shodli, podle mě je to taky super filmek
jinak o čem je ten Seskok do nebezpečí?, nic mi to neříká, ale dobrých knížek není nikdy dost :D
Dosik

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 20.09.2007 08:44

Jenda25 píše:Moje oblíbené filmy jsou Forest Gump, Pán prstenů 1-3, Smrtonosná zbraň 1-4,a sposta dalších ale taky seriály : Heroes, Prison Break, SGC,SGA

Z pořadů se mi líbí American Chopper, MythBusters, atd

Oblíbené hnihy od autora Michaela Crihton, a nejlepší kniha co sem kdy čet je Smrt je mým řemeslem od Roberta Merle, a celkově čtu válečnou literaturu.

Z hudby poslouchám vše, taky kromě tvrdýho metalu a dechovky.
Souhlas s Forestem, to je hodně dobrej filmek, no a Hanks je pro mě pan herec, jinak Prison Break jsem ještě neviděl, ale teď ho myslím budou dávat na Nově jako útěk z vězení, jestli se nemýlím, tak na to chci juknout
Dosik

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 20.09.2007 08:45

Maros píše:Filmy-Čas probuzení, Schindleruv seznam, Utek z veznice Shawshank, kvalitní sci-fi, Bratrstvo neohrožených, v poslední době Million dollar baby...je toho moc. Rozhodně ne stupidní US komedie až na vyjímky. Mám rád P. Villaggia (nebo jak se to píše) a starý italský komedie. A miluju Hvězdný války!

Knihy - též hlavně sci-fi vzpomenu F.Herberta, G. Orwell cokoliv od Kulhánka nebo třeba i kl. literatura-hlavně realismus-E.Zola, Gogol atd. Můžu i fantasy... Ještě jsem zapoměl na T. Prachetta.

Music - hlavně rock a metal (z tohoto ranku můžu prakticky cokoliv, hlavně trash, death a hevík i úchylárny jako grind apod.), nejnejnej supr jsou pro mě Judas priest!!! Můžu i ostatní žánry, hlavně punk, reagge a ska. Miluju Johnnyho Cashe a Depeche mode!! Občas pro uklidnění acid jazz. Takže v podstatě všechno, dke jsou kytary :) Nemusím techno, dechnu, house, disco atp. Cca před rokem jsem hrál na bicí a hodlám v tom i pokračovat, až nějakou sestavu pořídím :)
Schindlerův seznam a Shawshank mi úplně vypadli, ale souhlas výborný filmy
Dosik

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 20.09.2007 08:46

Filmy:
Pan Prstenov, Mechanicky pomaranc, Americka krasa, Ali G in Da House, Scary movie 1, Tbe Bourne, Spalovac mrtvol, Hlada sa Nemo

Serialy:
Frasier, Joey, Family Guy, Alf, CSI: Las Vegas

Knihy:
od John Grisham, od Joseph Heller, Tolkien Pan prstenov, Hobit

Hudba:
1.miesto jednoznacne Pink Floyd (do 1979), Rage Against The Machine, Audioslave, Porcupine Tree, N.E.R.D., novy Prince, Red Hot Chili Peppers a vela-vela nu-jazzu (Jazzanova, The Herbaliser, Jaga Jazzist, Kyoto Jazz Massive atd.).
Bytostne neznasam reggea a nemusim country, ludovky, metal, sladaky... :wink:

Maros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maros » 20.09.2007 08:48

TripleJay píše:Filmy:
Pan Prstenov, Mechanicky pomaranc, Americka krasa, Ali G in Da House, Scary movie 1, Tbe Bourne, Spalovac mrtvol, Hlada sa Nemo

Serialy:
Frasier, Joey, Family Guy, Alf, CSI: Las Vegas

Knihy:
od John Grisham, od Joseph Heller, Tolkien Pan prstenov, Hobit

Hudba:
1.miesto jednoznacne Pink Floyd (do 1979), Rage Against The Machine, Audioslave, Porcupine Tree, N.E.R.D., novy Prince, Red Hot Chili Peppers a vela-vela nu-jazzu (Jazzanova, The Herbaliser, Jaga Jazzist, Kyoto Jazz Massive atd.).
Bytostne neznasam reggea a nemusim country, ludovky, metal, sladaky... :wink:
Jéééé! Já zapoměl na vše od Kubricka a Spalovače mrtvol!! Je toho fakt hodně... :) :oops:
Fofík 1,6; 74kw; r.v. 12/2000;3 dv.; Blekouš
Obrázek

dosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od dosik » 20.09.2007 08:49

Tak ještě přidávám třeba film Zelená Míle

a ze seriálů třeb - Přátelé, Simpsonovi, Ztracený, všechny Kriminálky a Dr. House a 112

a ještě herci - Hanks, Spacey, Freeman, Dušek, Polívka, Holubová ...je jich moc :D

Svět motorů, Cinema
Dosik

Odpovědět

Zpět na „Pokec“