Jj přesně , jinak jsem připojil na nabíječku a nic takže je asi v hájiGiggo píše:To ne, ale z jeho dotazu sem pochopil, že chce prostě otestovat to "topítko"

Jj přesně , jinak jsem připojil na nabíječku a nic takže je asi v hájiGiggo píše:To ne, ale z jeho dotazu sem pochopil, že chce prostě otestovat to "topítko"
Tak to myslíš mám hodit na autobaterii mam novu ale kolik ma nabíječka nevim je starší a šťítek nečitelný fakt tomu nerozumím ale co ty ovladací káble taky plus a kostra a který je cofoker píše:Aku mas nabijacku,kolko dava A?Neskratovalo ti ju nahodou?Spiraly maju maly odpor,teda velky odber a ak ti nabijacka dava malo amper tak sa spirala nemusela zohriat.Ak ma ochranu proti skratu,ta sa mohla aktivovat
Odoslané z H60-L04
Dnes jsem si všimnul, že na Focusu také při zapnutém PTC mírně poblikává stropní světlo a i přední světla, dělá to teda jen na volnoběh. Na jiných osvětlených spotřebičích jsem si toho nevšimnul. Mám teda pouze slabší alternátor.hihi píše:Dobrý den všem. Potřebuji nasměrovat. V sekci Alternátor řeším (bez reakce, a proto jsem tady), že po zapnutí PTC heateru mi začne poblikavat elektriky (všechno), stačí dát teplotu na low a je po problému. Od kdy to dělá nevím, ale už vím, že to způsobuje zapnutí PTC. Jakékoliv další spotřebiče a to i všechny najednou (okna 2x, vyhřívání sedaček a všechno, co můžu zapnout) to nedělají, takže altík lze asi vyloučit, navíc viditělně neprokluzuje. Nesetkal jste se s tím někdo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů