Prasklé čelní sklo - zkušenosti
- Partizan
- Junior
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Já mám sklo pojištěné u české a spokojenost. Jeden den jsem chytnul kámen a bylo to. Po cestě domů jsem se stavil v autosklech a tam mě řekli, že sklo mají na skladě a hned mě objednali na následující den. Auto jsem tam nechal v 8 ráno a ve 13 hod. jsem ho vyzvedával. Jelikož byly smluvní servis, tak si jen ofotili doklady a pojistku a já nemusel hlásit pojišťovně vůbec nic. Všechno zařídili za mě oni a samozřejmě jsem ani nic neplatil. Na starém fofo jsem se při výměně skla obrátil na ford Detax. Musel jsem na pojišťovnu a v servisu si auto nechali 2 dny. Při výměně ulámali co mohli a po třech měsících jsem zjistil, že mám v autě bazén. Takže reklamace a další 2 dny bez auta. Takže já už jen k profíkům. 

Ford Focus Combi 1.8 TDCi, 115 HP,GHIA ,Dark Grey,2002

- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nestraš mě, dneska jsem to dával do Detaxu a zítra se tam mám pro to stavit...Gold píše:Já mám sklo pojištěné u české a spokojenost. Jeden den jsem chytnul kámen a bylo to. Po cestě domů jsem se stavil v autosklech a tam mě řekli, že sklo mají na skladě a hned mě objednali na následující den. Auto jsem tam nechal v 8 ráno a ve 13 hod. jsem ho vyzvedával. Jelikož byly smluvní servis, tak si jen ofotili doklady a pojistku a já nemusel hlásit pojišťovně vůbec nic. Všechno zařídili za mě oni a samozřejmě jsem ani nic neplatil. Na starém fofo jsem se při výměně skla obrátil na ford Detax. Musel jsem na pojišťovnu a v servisu si auto nechali 2 dny. Při výměně ulámali co mohli a po třech měsících jsem zjistil, že mám v autě bazén. Takže reklamace a další 2 dny bez auta. Takže já už jen k profíkům.
-
- Nováček
to Maca: Rozhodně tě nechci strašit, ale já si teda s nima užil hrozný věci
Auto mělo být hotové druhý den dopoledne ale nakonec bylo až večer. Takže mi ho předávali skoro za tmy a já blbec jsem to převzal bez větší kontroly. Když jsem to dovezl domů a zajel do garáže, tak jsem se zhrozil. Krytky u stěračů ulámané, torpédo přilepené vteřinovým lepidlem a lepidlo na sklo normálně přetékalo do interiéru. Prostě strašný.Takže jsem to všechno nafotil a poslal do Detaxu s tím, že trvám na nápravě .Oni teda okamžitě telefonovali, že se omlouvají a ulámané díly vymění. To teda posléze udělali a já si myslel, že to nakonec dopadlo OK, ale bohužel jsme po čase zjistil, že tam teče jak blázen. Takže další reklamace. Ale strašit tě nechci, prostě jsem narazil na blbého mechanika a hotovo. Ale jejich arogantní chování a hlavně pana Jakoubka (tuším serv. technik) mě teda dostalo. Mimo jiné je to člověk, který mě tvrdil, že rozvody na focuse 1,8 TDDi, r.v. 01 se dělají po 60000 km. To sem sice nepatří, ale to jen pro zajímavost co je to za odborníky.
Takže to nepodceňuj a pořádně si to zkontroluj !!!

Takže to nepodceňuj a pořádně si to zkontroluj !!!
Ford Focus Combi 1.8 TDCi, 115 HP,GHIA ,Dark Grey,2002

- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: