F16 v pohodě. Po tvé myšlence o zatékání mi to bylo jasné co mě čeká za překvapení. Té vody bylo ve světlech poměrně hodně a je logické, že stekla dolů a přes konektor do předřadníku. Jak jsem koukal, tak pravé světlo mělo už špatné těsnění plexi a z levého upadly "odvzdušňovací" kolénka, takže tam byla otevřená díra a vodu jsem tam nechtěně poslal sám...jelikož byly špatné tlumiče, musel jsem na cestě před pár týdny improvizovat a "poladit" plastový podběh, aby nedrhnul...no a zadělal jsem si na tento problém
Teď je vše jak má, podvozek mám hotový a oba nové podběhy (bez úprav samozřejmě) nasadím dnes.
Snad se mi je už podaří rozsvítit a pak světla poladím, aby se to neopakovalo...objet silikonem drážku plexi, kolem konektoru, kolénka na odvzdušnění napevno a kouknout, jak by šlo vyřešit stékání vody do předřadníku, kdyby náhodou se tam voda dostala
Tak záhada objasněna...šroubky jsem musel nakonec opatrně odbrousit a pod víčkem překvapení.
Z pravého světla (kde praskala pojistka F17) je ten čistší, ale i na něm je pár kontaktů zoxidovaných. Levý je jasný.
Takže jdu shánět nové předřadníky.
Dají se nějak proměřit startéry jestli jsou OK ? Jestli je nemohly předřadníky poškodit...