Objednal jsem u Poláka, zadal adresu viz moje adresa triloxxboxx, platba na dobírku. Polák - OK, není problém. Zadal jsem na TB předpokládaný termín dodání a cenu dobírky. Na to mi volala z TB, že na dobírku už neberou, protože se vracely balíky jako nevyzvednutý). Budiž, ukecal jsem ji, že jim pošlu teda peníze předem až mi potvrdí moji objednávku a že to polský kolega vyzvedne... Následně potvrzeno. Na to jsem jim poslal peníze.
No a pak už to šlo šmahem. Jeden telefon od Poláka, druhej telefon od Poláka...ty neberu, protože polsky ani nekváknu. A na to konto mi přijde email z allegra, že jsem nedostal negativní hodnocení pro nevyzvednutí zásilky a její navrácení odesílateli.
Telefon do TB, slečna následně kontaktovala polskýho kolegu a ten ji odvětil, že žádný balík nedostal, tudíž ho nemohl přeci převzít.
Psal jsem Polákovi, že to zkejslo někde v Polsku a už nereaguje na maily. A dokud do TB nezašlu potvrzení od Poláka, že to skutečně odeslal, tak mi peníze nemůže vrátit! Už je mi z toho pomalu na blití
Třeba jsem udělal někde chybu já - přeci jenom jsem ten jejich systém úplně nepochopil, ale žádná taková informace se ke mně nedostala, tak jsem v loji a asi jsem utopil litra...