Zdravim Vas,
mame FF 1.8 TDCI 85kW 2002, do doby nez se auto zahreje na 90°C tak se nic nedeje, jakmile se na tu teplotu dostane zacne se ozyvat z motoru meluzina ale jen od 2000 ot a vyse, nekdy kdyz ho vytocim az na 3000 a otacky zacinaji padat tak se to zacne ozyvat az od 2500, auto je po rozvodech i s vodni pumpou(zhruba 3 tydny), zkousela se tam dat nova napinaci kladka. Dal se odpojovalo i turbo, jestli to chapu dobre vubec se netocilo a ta meluzina tam byla stale, je zaslepeny EGR ventil. Zacinam byt docela zoufaly, je tam tri prdele hadicek, hadic, ty to pry taky nejsou.
Meluzina z motoru
- vitacz
- Zkušený
Re: Meluzina z motoru
Jezdi to? jezdi. Ser na meluzinu az to prestane jezdit, nech to zesrotovat 
Meluzinu jsem mel taky a je to turbo. Nevim jak jste turbo odpojovali jestli jen podtlakovou hadickou? tak to samozrejme nepomuze.
Kdyz mi tohle zaclo delat tak cca za 3 roky jsem sel pro turbo. Ale taky to muze byt u tebe neco jineho. Zvuky se tezko popisuji.

Meluzinu jsem mel taky a je to turbo. Nevim jak jste turbo odpojovali jestli jen podtlakovou hadickou? tak to samozrejme nepomuze.
Kdyz mi tohle zaclo delat tak cca za 3 roky jsem sel pro turbo. Ale taky to muze byt u tebe neco jineho. Zvuky se tezko popisuji.
- spanel
- Pokročilý
Umírající alternátor?
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- vitacz
- Zkušený
To by bylo mozne a ani ne moc drahe.
- miki21
- Test driver

Tyhlety témata se nějak zabývají všelijakým pískáním v motoru, proto nevidím žáden důvod zkládat další. Nehledě k tomu, že kolem turba je tu toho taky spousta.
Proto tohle zamykám.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.