... spis do noveho filmuTripleJay píše:...ktory sa postara o jej zverinec a preskoci medzi nimi iskra a ziju stastne az do smrti

Jj, to jsou přesně ty filmy. Akorát mě vždycky zaráží ( a nerozumím tomu), že se hlavní hrdina objeví ve dveřích třeba jako zvěrolékař (aby zachránil nemocnou ovečku) nebo jako instalatér (aby vyčistil odpad), ale na práci se nikdy ani nepodívá!!! A připadá mi, že vždycky zapomene proč vlastně přišel...TripleJay píše:Ahaa... Takze ona vacsinou sklamana laskou odchadza na vidiek a tam spoznava sarmantneho zverolekara Rocca, ktory sa postara o jej zverinec a preskoci medzi nimi iskra a ziju stastne az do smrti
Jsou to proste scenare jak vystrizeny ze zivota. Uz ani nespocitam, kolikrat me se tohle prihodiloRadek 1.8 16V píše:Jj, to jsou přesně ty filmy. Akorát mě vždycky zaráží ( a nerozumím tomu), že se hlavní hrdina objeví ve dveřích třeba jako zvěrolékař (aby zachránil nemocnou ovečku) nebo jako instalatér (aby vyčistil odpad), ale na práci se nikdy ani nepodívá!!! A připadá mi, že vždycky zapomene proč vlastně přišel...
Nejhorší je že to nikdy neopraví pokud je to teda opravář ani když odchází.Radek 1.8 16V píše:Jj, to jsou přesně ty filmy. Akorát mě vždycky zaráží ( a nerozumím tomu), že se hlavní hrdina objeví ve dveřích třeba jako zvěrolékař (aby zachránil nemocnou ovečku) nebo jako instalatér (aby vyčistil odpad), ale na práci se nikdy ani nepodívá!!! A připadá mi, že vždycky zapomene proč vlastně přišel...TripleJay píše:Ahaa... Takze ona vacsinou sklamana laskou odchadza na vidiek a tam spoznava sarmantneho zverolekara Rocca, ktory sa postara o jej zverinec a preskoci medzi nimi iskra a ziju stastne az do smrti
Lepší než sledovat VKV...Radek 1.8 16V píše:A to pak člověk musí koukat na další díl, jestli to tam ten instalatér dodělá nebo jak to dopadlo s tou ovečkou,… ale zase se nic nedozví. Tak nezbývá než počkat na třetí díl…Mají to ti filmaři vymyšlený, takhle nás napínat!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti