Já vím, postavíš se opačně, ale vysvětluj to třeba blondýně.

(U AXA už taky nejsem, teď mám Wüstenrot, vybral jsem ji pro pojištění nového auta, byli nejlevnější a šlo to zaplatit online a zelenou kartu jsem měl hned.)
 (U AXA už taky nejsem, teď mám Wüstenrot, vybral jsem ji pro pojištění nového auta, byli nejlevnější a šlo to zaplatit online a zelenou kartu jsem měl hned.)

Ale dneska me pobavila jedna nejmenovana restaurace, kde maj v jidelaku Smazenou mozzarellu 4ks, 8ks a 16ks. Objednavalo se "Jedenkrat smazena mozzarella 4 kusy". Tipnete si, kolikrat to cisnik namarkoval
 Ale dneska me pobavila jedna nejmenovana restaurace, kde maj v jidelaku Smazenou mozzarellu 4ks, 8ks a 16ks. Objednavalo se "Jedenkrat smazena mozzarella 4 kusy". Tipnete si, kolikrat to cisnik namarkoval 

stano. píše:Vsetci chcu vsetko najlacnejsie, najlepsie zadarmo. Samozrejme pristup ako k premiovemu klientovi. Potom to tak aj vyzera
Nevim, jestli tohle zrovna pasuje na běžný účet u banky. Na účtu od ČS nevidím prémiového nic a i když to bylo nějakých mizerných 100 Kč měsíčně, tak proč to platit, když za to samé u konkurence neplatím vůbec nic.enjoy píše:Kdo se živí prodejem čehokoliv, tak tohle určitě dobře zná
Někdy mám pocit, že zákazník žije v dojmu, že my to trháme ze stromů a nic nás to nestojí.

tak, "náš"  ST-220-500,  jde do světa!!
 tak, "náš"  ST-220-500,  jde do světa!!    

Platit bance za to že u ní mám uložené vlastní peníze je blbost, Ty peníze u banky jen tak neleží, ale banka s nima pracuje a vydělává na nich (úroky ČNB, hypotéky, půjčky), nehledě na další příjmy za platby kartou a další a další poplatky. Proto ještě chtít stovku měsíčně po klientech mi příjde sprostý... Defacto některé banky i tobě platí za to že u ní máš peníze, je to ale tak nicotný úrok (0,01%) že je to spíše úsměvnýstano. píše:Vsetci chcu vsetko najlacnejsie, najlepsie zadarmo. Samozrejme pristup ako k premiovemu klientovi. Potom to tak aj vyzera

Tak hold mesicne neusetrim na 4 pullitrove kofoly, natoz tringelt
 Tak hold mesicne neusetrim na 4 pullitrove kofoly, natoz tringelt  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] a 8 hostů