focus tdci 85kw nejde nastartovat
-
- Nováček
focus tdci 85kw nejde nastartovat
Zdravím všechny potřebuji radu opravuji forda focuse tdci 85kw 2002 rv. majitel nalil do auta špatnou naftu nafta se odčerpala vyčistila nádrž nalila nová auto jezdilo přijel domu a po chvíli už to nenastartoval zjistil sem že je špatný ventil tlaku na čerpadle vyměnil jsem auto běželo 20 minut vše v pořádku chtěl jsem se rozjet najednou začal kouřit černě klepali vstřiky a vypnul pak už sem ho nenatočil běží jen na start sprej ale nafta až do vstřiku jde už si nevím rady
předem děkuji za pomoc

- lucky.jack
- Test driver
Re: focus tdci 85kw nejde nastartovat
Co takhle používat nějaký interpunkce, kdo to má louskat??
Nějaká diagnostika byla? Po vyčerpání byla nádrž vymytá a novej palivák byl danej? Jestli ne, tak doporučuju udělat zmíněné výše a pak se uvidí. Jestli ano, tak nejspíš po smrti čerpadlo. BTW co je špatná nafta?

Nějaká diagnostika byla? Po vyčerpání byla nádrž vymytá a novej palivák byl danej? Jestli ne, tak doporučuju udělat zmíněné výše a pak se uvidí. Jestli ano, tak nejspíš po smrti čerpadlo. BTW co je špatná nafta?
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Nováček
omlouvám se, psal jsem to na rychlo. Nádrž se vyčistila, filtr je nový, dal tam červenou naftu a ta trochu přemrzla. Po vyčištění jelo auto jak z praku. Přijel domu a za hodinu už to nenastartoval. Když sem to zkoušel, tak nešla nafta do vstřiků. Vyměnil sem ventil tlaku na čerpadle. Auto chytlo vše v pořádku 20 minut běžel motor. Jdu to zkusit projet, přidám plyn a jenom kouř motor vypnul. Byli slyšet jak klepou vstřiky, motor vypnul a od té doby nic. Nafta my do vstřiků jde , diagnostika napsala spousty chyb ale i nesmysli, nic co by dávalo smysl. Tedˇ to píše jen vadný egr ,nevím jestli to má na tohle vliv ale podle mě né.
- FrFill
- Pokročilý
Mne diesel při spatnym egr taky nechytil,ale nebyl to ford....po vyčištění vše poradku
-
- Nováček
Tak to vypadá asi na čerpadlo. Nafta ze vstřiků spíše jen vytéká , zejtra hodim na diagnostiku a uvidíme...