Na tříramenném to vypadá blbě Je tady spousta variant na tříramenný volant, si to projdiMartinerik12 píše: Ak som spravne pochopil tak na trojramenni sa tlacitka nedaju domontovat???
Najracej by som si ich namontoval pod bocne ramena a pokoj.

Na tříramenném to vypadá blbě Je tady spousta variant na tříramenný volant, si to projdiMartinerik12 píše: Ak som spravne pochopil tak na trojramenni sa tlacitka nedaju domontovat???
To není zrovna moc dobrý kvůli bezpečnosti mít ho pořád zaplej.Amoresputas píše:Já mám tento typ volantu a volil jsem tlačítka na ovladači rádia. Z mé krátkodobé zkušenosti mohu doporučit napojit ON tlačítko na relé, které sepne hned po startu a pak už jen dát tlačítka +/- a možná RES, ale to používám minimálně. http://1drv.ms/1KGUaJ1
Presne takto to idem spravit.jirkaj píše:Na tříramenném to vypadá blbě Je tady spousta variant na tříramenný volant, si to projdiMartinerik12 píše: Ak som spravne pochopil tak na trojramenni sa tlacitka nedaju domontovat???
Jenže je zaplej jen obvod přijimací pokyny ne tempo jako takový.fofok píše:U adaptivního asi jo u neadaptivního ne.Nechtěl bych to mít furt zaplý.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti