Ale přecijen bych rád změřil výkon na brzdě před a po. A to doma neudělám.
A celkově bych byl klidnější, kdyby to udělal někdo kdo s tím má zkušenosti.
Při mém štěstí by se instalace někde v půlce zasekla

Moje rada je pred cipem a sanim upgradovat brzdyACAD píše:Zdravím všechny přítomné,
jsem čerstvým a hrdým majitelem Focusu 2,5 ST r.v. 2009 po faceliftu.
Již jsem přečetl několik příspěvků, fór ohledně zvýšení výkonu.
Byla to sice dřina a spousta písmenek, ale vypadá to, že jsem se rozhodl pro Bluefin (Superchips).
A teď k mojí otázce. Kde to udělat? Kdo to nahraje a zároveň změří výkon na brzdě před úpravou a po úpravě? Tady na fóru hodně doporučujete koisracing, i strejda Google našel jen koisracing.
Jsem z okolí Brna, opravdu tu není jiná firma, úpravce?
Nebo doporučíte něco jiného než bluefin?
Auto jsem koupil již malinko upravené. Posazené k zemi o 3cm, sportovní výfuk.
Teď bych rád otevřené sání a nějakej ten chip.
Moc díky za rady.
Kdybys mu napsal odpoved na jeho otazku, nikdo by ti nic nepsal. Tohle je opet OT.st260 píše:no rad by som aj nieco napisal ale stale ked nieco napisem rozumne k veci tak stale pridu ty ktory len diskriminuju tych ktory vedia nieco trosku viac ako oni sami ...ale ja ti poviem skratka ..mam bluefin a oproti stock je dost velky rozdiel vo vykone
Pokud to budes objednavat na firmu, ktera je platcem DPH, tak si to muze dat do nakladu a DPH "si odecist". CLO se v ramci EU neplati. Zeptej se lidi kolem sebe, dost lidi Pay Pal ma. Taky jsem neco resil pres nekoho znamyho...INFIDEL píše:Zdravím.
Chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo neměl možnost a byl ochotný mi pomoct s objednáním Bluefinu. Nemám PayPal ani nic podobného jsem nikdy nedělal. Údajně jde objednat Bluefin od Superchips bez daně a cla, pokud je to na firmu. Tím pádem je to o dost levnější. Samozřejmě to nechci zadarmo. Přijde mi to jako lepší varianta, než cestovat na Slovensko ke Koišovi. Ten mi navíc neodpověděl ohledně záruky a rozpoznání úpravy v orig. servisu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů