inac,zostal tam vyklepany original

zewl píše:mam zapnutou klimu, mam vnitrni cirkulaci. Vypnu klimu - v pohode. Vypnu vnitrni cirkulaci potom -> smrad. Ale jeste nic jsem tam nestrikal, ale nevim, zda to pomuze. Musim poukazat na fakt, ze pylovy filtr nemam original, je to ten za 120 Kc. Ale byl psanej pro Ford Focus, tak co.
a s tim vyparnikem nevim, nechal bych to na odbornicich... Prece jenom pred panelakem na sidlisti se s tim drbat, kdyz te pozoruje miliarda duchodcuNa jare planuju dojet k Fokimu na brzdy a jiny veci, tak bych to nechal rovnou asi na nem...
To znamená,že bod 1 se mě netýká.Je to fungl nový.Tak ta dvojka.Hledal sem v klimatizaci,ale o čištění výparníku nic.Vim,že tu byly nějaké fotky na toto téma,ale stejně jsem si to nedokázal dát do kupy kde to je....Poradí mi někdo?chmelko píše:písal som to ja..skuste pohladat starsie príspevky...2 hlavne zdroje
1/ vlhky/zaneseny filter
2/výparnik..
Děkuji ti velicemartinsk píše:to Ropakkota : najdeš to tu : http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=60
není lepší ty šrouby nějak aspoň lehce povolit? jestli to teda jde... že by to mělo trochu vůli.... uvidíme. V poledne na to vyrazím, tak kdyžtak budu dávat online přenoschmelko píše:Foqus: jasne, presne ako si to napísal, iba som odcvakol tie 3 zapadky a jemne, fakt jemne nadzdvihol ten dekel, pozor aby si neutrhol tie šruby čo su na vrchu o stieračov, potom, iba odistíš filter a vytiahneš ho von, keby nejaký problem ozvi sa
sterace staci nechat ve vertikalni poloze normalne na skle (proste zapnout sterace a jak budou nahore, tak vypnout zapalovani) a potom ti tam nic nebude vadit. Pak je to zalezitost tech 3 "cudliku"Foqus píše:chmelko, mám na tebe dotaz. Jdu měnit filtr a koukám, jak šikovně ho měníš na těch fotkách. To prostě jen odcvakneš ty 3 západky a odehneš to a měníš?? nebo je tam potřeba povolit nějakej šroub? Moc se mně nechce sundávat stěrače atd, jak to popisuje ten původní návod, díky za odpověď.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti