Jak nemáte v podpisu nachipovanaoctavkavdýzlupičo, nemáte šanci.

No ja nemam potrebu se nekomu zavdecovat, podlezat a jit tzv. "se stadem". A cist umim taky, takze nechapu tvou narazku, nebo Ti snad vadi jiny nazor nez je tvuj? Mm. vis co je nadsazka a navic se smajlikem?maverick píše:ty uz se tlemis predem aniz bys vedel o co se jedna ?Karel2 píše:Ja se chci taky zasmat, kde je to "zelene forum"?Dejte pls odkaz.
![]()
ne stale delas dobre, pokud jdes se stadem...
Ty máš z toho pekaře fóbii. Z těch tvejch zamindrákovanejch příspěvků je na blití. Sám seš v zaje*anejch montérkách a na druhý kydáš jenom samou špínu. I kdyby tím pekařem dotyčnej byl, tak si uvědom, že bez pekaře by si se nenažral, stejně jako bez řezníka a dalších potřebných dělnických profesí by si zdechnul.vitr73 píše:no ja taky porad neco skladam a rozebiram na heveru v dilne a nic neni porad hotove...protoze nez neco dodelam privezou dalsi suplik a vojaku strej se. ..ale abych tvrdil o necem neco o cem h... vim by mne tedy nenapadlo. a to ze jsem to nikdy navidel a nestalo se mi... tvrdit ze to neni mozne a rikat lidem co se tim zivej a necekane je ta prace i bavi ze je "pekar" a nic o tom nevi...tak to je fakt na facku. ale mne muze nasrat jen inteligent....a to neni jeho pripad.
Já nevím čím to je, že se na forech vyskytuje čím dál tím víc různejch kktů.Karel2 píše:Ja se chci taky zasmat, kde je to "zelene forum"?Dejte pls odkaz.
Nechtěl jsem už tady reagovat(avšak ta špína na zelené od některých lidí je podpásovka) ,ale každé forum má své mistry světa i zde jich pár je ,na zeleném mám aspoň jistotu že na takové brouky pytlíky co tomu tady šéfují nenarazím . Ale abych tu nekřivdil i zde je pár rozumných slušných lidí se kterýma lze normálně diskutovat.miki21 píše:Chodíte někdo na škoda fórum? tam je taky pár mistrů světa, spousta jdisdavem a pak opozice.![]()
Jak nemáte v podpisu nachipovanaoctavkavdýzlupičo, nemáte šanci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host