sice chudá výbava, ale vypadá pěkně

Jestli řešíš to zelené z Autovoko tak to je už dávno prodané, ještě za víc a přes hranice. Tady to přišlo všem drahé, venku měl 3 zájemce....emve píše:kteří už skoro rok (zelené) drží stejnou cenu. Přes 500 tis. Kč je na českém trhu RS II imho neprodejné.
Soudě dle?TomFocus píše:edit: ...typl bych (crash)
Myslel jsem to s Mountune MP350, najeto 15 tis. km, které se už někdo asi rok pokouší prodat za 679 tis. Kč. U toho z Autovoko byla cena ještě více méně OK. Že se prodalo do zahraničí mě nepřekvapuje, bylo to nejlevnější RS na mobile.de.crazyape píše:Jestli řešíš to zelené z Autovoko tak to je už dávno prodané, ještě za víc a přes hranice. Tady to přišlo všem drahé, venku měl 3 zájemce....emve píše:kteří už skoro rok (zelené) drží stejnou cenu. Přes 500 tis. Kč je na českém trhu RS II imho neprodejné.
No fotky před lakem a po sice nemám, ale to že kapotu budu nechávat lakovat jsem tady řešil na foru.TomFocus píše:Nesoudím, typuji. Pokud má fotky před lakem není co řešit. Žádné ,,chlubení, odkud auto je, fotky motoru, vinko atd. Ale stačí jeden tel a je vyřešeno.
Mě spíše láká RS, ale né hned (není kde jej parkovat) a cenu přes 500k neakceptuji.
Zapoměl jsem, že volat nechce
TomVany píše:A 499tisic akceptujes.
Tohle RS stalo v Praze u Frolika a Rataje. Bavil jsem se se servisakem a zadrenej motor + propaleny pist... proto ta generalka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host