Sw deaktivace EGR
-
- Nováček
Sw deaktivace EGR
Zdravím, předem rikam, ze jsem použil tlačítko Hledat.
Zajímalo by mě, mám staženou zálohu PCM jak bez EGR tak původní s EGR
Když se dívám ve WinOLS je tam pár změn, ale zaboha nemůžu najít mapu, která se EGR podoba..
Nemá někdo zkušenost?
Další věc je, je EGR i Chip tuning uložen v PCM nebo se musí víc do hloubky ECU? Tudiz pouzit jiný software a hardware!??
Zajímalo by mě, mám staženou zálohu PCM jak bez EGR tak původní s EGR
Když se dívám ve WinOLS je tam pár změn, ale zaboha nemůžu najít mapu, která se EGR podoba..
Nemá někdo zkušenost?
Další věc je, je EGR i Chip tuning uložen v PCM nebo se musí víc do hloubky ECU? Tudiz pouzit jiný software a hardware!??
Focus CMAX 1,8TDCi 85kW
- lucky.jack
- Test driver
Re: Sw deaktivace EGR
Jaký auto a motor?!
-
- Nováček
Sorry, Focus Cmax R. V. 2005 1,8TDCi..stejne jako Focus II i Kuga, mají stejné verze PCM
Focus CMAX 1,8TDCi 85kW
-
- Nováček
- ZaQik
- Admin
vse je v PCM (ECU) a vycetls to uz do souboruMC_MarshaLL píše:EGR i Chip tuning uložen v PCM nebo se musí víc do hloubky ECU?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Mě to zase přijde takový nějaký moc jednoduchý..
Kdyz jsem na autě A co má deaktivovany EGR a Chip tuning udělal přes elmconfig zálohu PCM a nahrál ji do auta B, co mělo původní hodnoty, tak na autě B bude to stejne jako na autě A??
Navíc když se podívám na ovládání EGR např. přes Forscan pro android, tak to stále ukazuje procentualne otevření a zavření EGRu!?
Kdyz jsem na autě A co má deaktivovany EGR a Chip tuning udělal přes elmconfig zálohu PCM a nahrál ji do auta B, co mělo původní hodnoty, tak na autě B bude to stejne jako na autě A??
Navíc když se podívám na ovládání EGR např. přes Forscan pro android, tak to stále ukazuje procentualne otevření a zavření EGRu!?
Focus CMAX 1,8TDCi 85kW
-
- Nováček
Na autě A je Chip z 85kW na 103kW a nepřijde mi, že by se výkon nějak razantně zvysil
Focus CMAX 1,8TDCi 85kW
- ZaQik
- Admin
ano, podminkou je stejny motor + typ i generace ridici jednotkyMC_MarshaLL píše:tak na autě B bude to stejne jako na autě A??
to se ptej toho, kdo Ti softwarove EGR zavrelMC_MarshaLL píše:stále ukazuje procentualne otevření a zavření EGRu!?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
-
- Nováček
Mě ho nikdo nezavřel
Řešil jsem to kolísání teploty a poprosil kámoše, co má sice focus, ale stejnej motor a stejnou verzi ECU a měl v tom Chip a EGR, zálohu mi stahl a já ji nahrál do auta.. Liší se oproti verzi co tam mám asi jen v 90hodnotach...-prvni řádky kde je uvedeno vin číslo a vid Block je samozřejme, ale zajímal mě ten EGR, stejne ho mám zaslepenej ale chtěl bych, aby nekecal snímač ridici jednotce, proto jsem se ho snažil ve WinOLS najít, ale bohužel mi jic jako EGR tam nepřipadá v porovnání např. s VW.. Asi ta mapa nebude úplně stejná..
Řešil jsem to kolísání teploty a poprosil kámoše, co má sice focus, ale stejnej motor a stejnou verzi ECU a měl v tom Chip a EGR, zálohu mi stahl a já ji nahrál do auta.. Liší se oproti verzi co tam mám asi jen v 90hodnotach...-prvni řádky kde je uvedeno vin číslo a vid Block je samozřejme, ale zajímal mě ten EGR, stejne ho mám zaslepenej ale chtěl bych, aby nekecal snímač ridici jednotce, proto jsem se ho snažil ve WinOLS najít, ale bohužel mi jic jako EGR tam nepřipadá v porovnání např. s VW.. Asi ta mapa nebude úplně stejná..
Focus CMAX 1,8TDCi 85kW