tonovane skla som aj ja rozmyslal ale zdaju sa mi slabo zatmavene od vyroby,
pýtal som sa na folie, ale u nas to vyjde lacnejšie, tak si dam u nas uplne najtmavsie ake sa daju dat

A to fakt funguje! Hlavne na blbce, kteri neumi spravne vymenit zarovku a sviti do nebe. A ze jich je.grimley píše:a to zatmavovací zrcátko je k čemu ?:)

Dneska jsem to nechal poslat do výroby
 Dneska jsem to nechal poslat do výroby   (Dal jsem si na čas, já vím)
  (Dal jsem si na čas, já vím)  
  )
)
 bůh  sice není,  ale snad to do Vánoc  stihnou
  bůh  sice není,  ale snad to do Vánoc  stihnou   

Rozdíl bych měl 7 tisíc, takže by mě to tak nebolelo, ale jestli v tom nějakej slyšitelnej rozdíl .... chm chm ....
  Rozdíl bych měl 7 tisíc, takže by mě to tak nebolelo, ale jestli v tom nějakej slyšitelnej rozdíl .... chm chm ....
 Prémiové repro znamená, že místo běžných papírových repráků dostaneš repro s plastovou membránou + výškové repro do zadních dveří. To už je slyšitelný rozdíl v kvalitě zvuku. Já jsem měl původně 6 obyč, předělal jsem to na ty prémiové (krom toho 9.) a rozdíl byl slyšitelný.
 Prémiové repro znamená, že místo běžných papírových repráků dostaneš repro s plastovou membránou + výškové repro do zadních dveří. To už je slyšitelný rozdíl v kvalitě zvuku. Já jsem měl původně 6 obyč, předělal jsem to na ty prémiové (krom toho 9.) a rozdíl byl slyšitelný.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů