Údržba černých plastů
- CoolXman
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- melos
- Nováček
zdar, používám valet PRO, je to od firmy pure solve. Je to pripravek pro renovaci palubnich desek a povrchu z pvc. Vydrzi ti celkem dlouho. Je to ve spreji. Normalne se to nastrika, kde toho mas vic tak to setres. Voni to a je bomba pac to odpuzuje prach. Fakt muzu doporucit, nebo kdo ma zajem at se ozve.
- Přílohy
-
- IMG_1250.JPG
- (88.78 KiB) Staženo 613 x
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Martin41
- Pokročilý
Údržba černých plastů
Nemohu řict že používám.... ale u příležitosti vánoc jsem byl vybaven m.j. plast cleanerem od SHERON, který je možno použít také pro pneumatiky. Pokud mne ještě drží horečka z nového auta tak jsem ho našel a asi dvakrát použil na pneumatiky. Dost dlouho vydrží pěkné, načerněné.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Údržba černých plastů
Jj pneu jo, ale plasty zůstavají šedé...Martin41 píše:Nemohu řict že používám.... ale u příležitosti vánoc jsem byl vybaven m.j. plast cleanerem od SHERON, který je možno použít také pro pneumatiky. Pokud mne ještě drží horečka z nového auta tak jsem ho našel a asi dvakrát použil na pneumatiky. Dost dlouho vydrží pěkné, načerněné.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já když bral venkovní plasty těmi ubrousky od armor all(žlutá pixla),tak byly plasty nádherně černý,ale zapršelo a ten potah z těch plastů dělá mapy jak stejká po laku a ve finále to vypadá blbě,tak to dělám jen občas....silverwolf píše:Jj pneu jo, ale plasty zůstavají šedé...Martin41 píše:Nemohu řict že používám.... ale u příležitosti vánoc jsem byl vybaven m.j. plast cleanerem od SHERON, který je možno použít také pro pneumatiky. Pokud mne ještě drží horečka z nového auta tak jsem ho našel a asi dvakrát použil na pneumatiky. Dost dlouho vydrží pěkné, načerněné.

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
musím se taky pochlubit co se týče údržby černým plastíků na mazlíkovi...včera jsem si koupil sprej od Coyota, za 99 kacek....odpoledne jsem umýval auti a musel sem prubnout i ten sprej...no náádhera chlapi!! kliky, lišty, těsnění...z původní hnusné šedi je teď krásná černá!!
byl sem v takové extázi, že jsem to střík i na pneu..no černější ty kola už být nemůžou! teď jen budu čekat jak dlouho to vydrží. ale to už je fuk, hlavně, že jsem se zbavil těch šedých plastů. za ty prachy max spokojenost!!!doporučuju

- Partizan
- Junior
Ten coyote jsem koupil za 89,- a můžu potvrdit,že je super.Plasty jsou jak nové.To je on:http://www.drogeriemartina.cz/inshop/ka ... 18%5D.html
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- maki
- Nováček
Tenhle oživovač používám delší dobu ale spíše jen na pneu, nástřik zašpiní lak - lepší je ho aplikovat hadříkem. Od stejné firmy jsem koupil sprej na vnitřní plasty viz.
http://www.drogeriemartina.cz/inshop/te ... s-velvety-[id-12506073].html
- je to pěna která působí několik sekund a výsledkem je odmaštěný povrch, podle mě funkce je perfektní, na zkoušku to chce bílý hadřík na stírání pěny, člověk vidí více tu špínu, která byla zažraná......
http://www.drogeriemartina.cz/inshop/te ... s-velvety-[id-12506073].html
- je to pěna která působí několik sekund a výsledkem je odmaštěný povrch, podle mě funkce je perfektní, na zkoušku to chce bílý hadřík na stírání pěny, člověk vidí více tu špínu, která byla zažraná......
- Stehnak
- Test driver
JJ, taky u me v ohrade je stejny KOJOT http://www.drogeriemartina.cz/inshop/ka ... 18%5D.html ... Jinak aplikuji jen hadrikem, primo sprejem snad jen na pneu - ty ale neresim.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj taky hadříkem, ten sprej je dost mastný. takže když se trochu objeví na laku, musí se to zaleštit nejlíp jelenicí, protože když se na to veme voda tak to moc nejde. za kilco je to hodně supr výrobek!Stehnak píše:JJ, taky u me v ohrade je stejny KOJOT http://www.drogeriemartina.cz/inshop/ka ... 18%5D.html ... Jinak aplikuji jen hadrikem, primo sprejem snad jen na pneu - ty ale neresim.
btw: dneska pršelo a plasty jsou stáále černé, to mám radost

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: