Vyměnit mondeo 2005 nebo ne

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
stefan777
Nováček
Nováček

Příspěvek od stefan777 » 24.06.2015 19:23

Peníze mam o to nejde,ale hledám nejlepší variantu.ne každej to muze dělat jako ty že mu firma dá po třech letech nové auto,kdyby si to měl platiť ze svého tak si to také dva krát rozmyslíš a rozhodnutí jak moc mam jezdit nech ať rozhodnu já
Ford mondeoTDCI titanium X

TomFocus
Test driver
Test driver

Re: Vyměnit mondeo 2005 nebo ne

Příspěvek od TomFocus » 24.06.2015 19:54

Mám na starosti divizi ve velké firmě. A na auta a drahou techniku musím vidělat. A teprve ze zisku obnovuji vozovej a strojovej park (stroje mám dražší než auta). Pokud nebudu mít výsledky během jednoho fiskálu, jsem nahrazen! Musím se chovat jako by to byla moje soukromá investice.
Proto, když mám zakázku daleko od místa podnikání musím zvážit cestu/y případně ubytování pro lidi, aby se nejezdilo tam a zpět zbytečně atd. ekonomika.
Proto jsem Ti napsal, že jestli to máš na finanční hraně musíš vše přepočítat. Jen Ty víš promněnný já ne. Já Ti můžu poradit ze své situace hmm. :nazdravi:

ps: protože jsem nedůvěřivej, si držím fíkuse kdybych dostal padáka, abych nebyl závislej. A má proměnná je, že se mě líbí Mondeo mk4, ale nepotřebuji ho...ale ale :wink:
FF II meziFL performance1600D upgrade +++ Color blue
Galerie
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“