podle čeho soudíš, ohledně připevnění jsi to řekl jasně, to ať si každý vyřeší sám a pokud jsem si všimnul, tak se tu zatím objevil pouze jeden návrh a tak čekám na další až se taspy s bartem vrátí z dovči.silverwolf píše:Koukám, že to asi byla zbytečná snaha, protože zájem je minimální
taspy píše:Ale nemlčí! V pondělí Bart vyzvedává zkušební SZ, tak to pak nafotíme a hodíme sem + bude k vidění na Postupickém sraze! Navíc jsem sehnala firmu co je dělá pro autosalony z plastu a s foliovým polepem! Jsou podstatně levnější, jen nevím jak to bude s jejich výdrží!Takže když taspy mlčí, tak to neznamená, že na tom nepracujesilverwolf píše:Hmmm, ale Taspy mlčí, něco přece měla v pácu.Ale ve všech firmách jsou teď dovolené, takže to všechno trvá podstatně déle!Navíc marodím, což mě taky dost brzdí!
no obávám se, že to bude přesně naopakmisoo píše:ak sa bude dat cierna farba a biele pismo, tak mi tiez bohate postaci ta prva varianta
Ono ti ani nic jiného nezbýváFOCKI píše:na ten zázrak si teda týden počkámtaspy píše:Ted jedu na týden pryč,ale hned jak se vrátím, tak nechám jednu vzorovou plastovou udělat,aby jste tedy viděli jak to bude vypadat!Viděli jsme to teď v autosalonu a sice to vypadá celkem dobře,ale řekla bych, že to moc nevydrží!![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host