nefunguje osvětlení v kufru
- CHU-li-GAN
- Nováček
nefunguje osvětlení v kufru
zadravím
poradte: nesvítí mi u fofo kombi 2002 svetlo v kufru. žárovka dobrá. pojistky taky. kde bych moh najít snadno závadu? nechce se mi prolejzat tapecírung v interieru.
díky
poradte: nesvítí mi u fofo kombi 2002 svetlo v kufru. žárovka dobrá. pojistky taky. kde bych moh najít snadno závadu? nechce se mi prolejzat tapecírung v interieru.
díky
Naposledy upravil(a) CHU-li-GAN dne 09.08.2007 22:01, celkem upraveno 1 x.
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý
- CHU-li-GAN
- Nováček
- CHU-li-GAN
- Nováček
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ještě bych zkusil přeměřit přímo kontakty. Mi například dělalo problém světlo osvětlení SPZ (které by mělo být víceméně stejné), problém byl v něm. Kontakty dobré nezaoxidované, žárovka dobrá a jednou mi to vyhodilo pojistku (naměřeno více než 10 A) a pak zas po chvíli vpořádku (naměřeno cca 1,7 A). Problém byl vevnitř světla - stýkají se tam 2 plíšky. Jsou jen staženy umělou hmotou. No a ta praskla a kontakt se občas rozevřel a to dělalo tu paseku. Takže jsem světlo vyměnil a je pokoj...
- Jiri02
- Pokročilý
Nejsem si jist, ale rekl bych, ze kazda lampicka je ukostrena samostatne. Zkus, zda do ni vubec jde proud - voltmetrem nebo zarovkovou zkouseckou:jeden konec na kostru a druhym satrat po kontaktech ...CHU-li-GAN píše:kostření to asi nebude. protože to by asi nesvítilo ani světlo vepředu,mam dojem že to je svedený dohromady, ale omrknu to.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád, že ti nesvítí. To bylo první co jsem vyhodil po zkušenosti s předchozím autem. Nedovřel jsem pořádně kufr, žárovka svítila celou noc a ráno jsem nenastartoval. Batery v pr*deli. Na chalupě, na horách a sám.Od tý doby jí tam nechci.
Vůbec mi nechybí. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- honolulu
- Junior
- opicak
- Junior
Tak nevím jak to u kterého typu je, asi záleží na výbavě. Já jen vím, že mám 3 stropní svítilny, všechny zapnuté do středové polohy (svítí při otevření dveří) a rozsvítí se mi přední dvě při otevření libovolných dveří a zadní při otevření kufru. Pokud nechám kterékoliv dveře otevřené tuším víc jak půl hodiny všechny světla zhasnou !!! (Zjistil jsem náhodou při úklízení interiéru). Pokud zavřu libovolné dveře a znovu otevřu - zase svítí. Vybití baterie tedy nehrozí.silverwolf píše:...... Nedovřel jsem pořádně kufr, žárovka svítila celou noc ........

focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA