Dlouho startuje a nemá výkon
-
- Nováček
Dlouho startuje a nemá výkon
Zdravím. Mám forda focuse 1.8tddi 66kw r.v.2000 za s tudena dlouho startuje,ale chytne ( třeba na šestej pokus a dlouhým točením) za tepla se mi nastartovat nepovedlo...když nastartuje tak volnoběh je klidnej ale auto netáhne,rozjet se musím od 2000 otáček...motor je tišší než bratrův,který má stejné auto se stejným motorem...auto nekouří,kontrolka se nerozsvicuje. Mohl by to být snímač otáček,nebo třeba palivový filtr?
-
- Nováček
Re: Dlouho startuje a nemá výkon
Tak v servisu mi zjistili že je zaseknutý přesuvník vstřiku,kolik může stát oprava přesuvníkuku? Nebo jsem našel regenerované čerpadlo za slušnou cenu,ale nevím co si pod tímto pojmem představit,jestli repas,nebo vyměnily jen vadnou součásku? Repasovaný čerpadlo jsem našel za necelých 15tisíc Kč (záruka rok) a regenerované za 8700Kč (záruka půl roku). Kterou variantu by jste volili vy? použité sem viděl kolem 6-7tisíc Kč a nemám jistotu že bude fungovat,nebo neodejde po týdnu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dlouho startuje a nemá výkon
repas - vymeni vse - zustane obal , to prostredni - predpokladam ze se posklada nekolik cerpadel v jedno , pouzite sis odpovedel sam
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé